Bir konu daha var ki daha bir kýymetli bence. Bu köktendinci yobazlarýn gözleri kör mü olmuþ kalpleri mühürlenmiþ mi ki görmezler; söyledikleri ve yaptýklarý her þey halk tarafýnda karþýlýk bulmaz. Bugüne kadar aldýklarý tüm kararlarýn tam tersini yaptý halk ve þüphesiz ki bundan çýkarmalarý gereken dersler var.
Þimdi hafta sonu alkol alma niyeti olmayan birinin bile aklýna karpuz kabuðu düþürüyorlar "ya hafta sonu satýlmayacak, alayým belki içerim" diye hafta içi alacak içkisini insanlar.
Bu halk bugüne kadar dünya gerçeklerinden uzak yaþayan bu cahil köktendinci yönetimin hangi dediðini yaptý allasen?
Son not, yukarýda iletide bahsettiðim "halk" ya da "insanlar" cami cemaati kesim deðil, muhaif kesim.
Bu yönetim sanýrým cami cemaati cahil kesimi deðil de muhaif kesimi ikna etmesi gerektiðini öðrenemeden gidecek.
dostum güzel olucak güzel yoluna devam edecek ah birde yabancý ortagýmýz olsa harika olurdu o zaman kolanýn fiatýný ikiye katlardýk yoksa tuncay anadolu holdingde yaptýðuný yapar halka arzdan beri sürünüyor ama maltepedeki konut satýþý biterse kaçarý yok 100 lerin holdingde ah ah tuncay ah
dün kapanýþta iyi saldý iyi kaptýk malýda kalan lar için bekliyorum sabýrla gelki kalan mallarýda alayýmtam destek atayým pusuda pekliyorum.yakýnda koçtanda çýkýp sana giricem efesssss beþiktastanda çýkýp sana giricem.tek hisseyle balonun patlamasýný beklicem yada sen patlarsýn
gevþe ben malý alayým bu gün 23 üstü kapatacaksýn galiba .amerika da olumsuz açýlmazsa .bekliyorum çiyan yavrusu.
Anadolu Efes'in kasasýnda para var. 2022 sonuna kadar ciddi bir borç ödemesi de yok. AEFES'in yüksek temettü daðýtacaðý da aþikar. Hisse fiyatý da bu kadar diplerdeyken neden Anadolu Efes kendi hisselerini geri almaz? Hisse geri alýmý yapsa 2021 yýlýnda daðýtýlacak temettünün bir kýsmý yine þirkette kalmýþ olur üstelik!
Çöp piyasanýn altýnda kalýyor. 60 ne zama geçse satis. Bir hisse çýkmýyorsa düþer
Her gün 20.60 dey dön
Yýlbaþý geliyor içkinin gýrla olduðu bir zaman da bile primlenmedi
Halk bile gerisinde. Rezil hisse.
Çöp
Yeni gelecek olanlar gelmeyin. Elinizde patlar. Ben bu mal için 180tl konya 43 tl ttrak 12den Göltaþ sattim.
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri