USD/RUB de ne kadar etkiliyordur bilançoyu bilmiyorum ama etkiliyorsa , USD/TRY yükseliþinin yanýna bir de artan doðalgaz petrol fiyatlarý nedeniyle USD/RUB da düþüþe geçerse çift taraflý bir pozitif etki olacaktýr.
USD/RUB de ne kadar etkiliyordur bilançoyu bilmiyorum ama etkiliyorsa , USD/TRY yükseliþinin yanýna bir de artan doðalgaz petrol fiyatlarý nedeniyle USD/RUB da düþüþe geçerse çift taraflý bir pozitif etki olacaktýr.
Borsada neler neler oluyor, bu kendi halinde takýlýyor, karýþaný,soraný, edeni yok...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
10 yýldýr 20 lira civarýnda geziyor. Borsa dolar bazýnda 500 dolarken de ayný yerdeydi, hala ayný yerde. Kim ne desin...Belki bir gün yüzümüzü güldürür.
ytd
Gazprom un yýllýk geliri geçen yýlýn iki katýna çýkmýþ. Ruble deðerlenirse belkim olumlu yansýr. Ben Ekim de girdim. yükseldi ama yedimiðimiz develüasyonu çýkarýnca az biþi kalýr herhalde. Ben yine de uzun vade de beklentim yüksek.
Heineken, Güney Afrikalý bira üreticisini 2.5 milyar dolara satýn alýyormuþ. Baktým bugün firma %7 deðer kaybetmiþ. Deðer kazanmýþ olsa Efes için de olumlu diyecektim. Þu anda bilemedim durumu. Borsa deðeri ve satýn alma deðeri yakýn fiyatlar diye gördüm.
https://m.bloomberght.com/heinekende...teklif-2292032
Teknikçiler iyi bilir..
Kâðýt Kasým ayýnda aylýk rekor kapanýþ yapacak 23 üstü kapamýþlarsa..
Yine kaðýt bozmazsa bu yýl rekor yýllýk kapanýþ yapacak ve önü açýlacak.
Kesinlikle satýlmamalý. Biriktirmeye devam.SM-J415F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri