10% çýktým 294,5 tan hayýrlýsý
Az çýktým aslýnda ama zaten ekside olmasý frenledi beni. 302deyken çýksaydým 20% gönderirdim daha iyi olurdu tüh
Ytd
10% çýktým 294,5 tan hayýrlýsý
Az çýktým aslýnda ama zaten ekside olmasý frenledi beni. 302deyken çýksaydým 20% gönderirdim daha iyi olurdu tüh
Ytd
Aha toparlýyo kazýklandým![]()
AEFES'leri MGROS ile degistim.
Agustos 10-12'sine kdr bakalim bu tercih beni hakli mi cikaracak yoksa haksiz mi gorelim....
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim...
Agresif buyume hikayesi olan sirketin zamanlamasini yapamazsiniz; tasiyan kazanir 😎😎
Ben de enkai ile sise yaptým sattýðým yüzde 10 u. Baþka da ucuz bir þey göremiyorum artýk bistte. Alým yapmayý býrakýp günlük tl fayise geçecem bir süre sanýrým.
Yýllarýn geberik hissesi kchol bile þahlanmýþ. Diyeceksin ki aslýnda þahlanmadý olmasý gerektiði yere geldi. Doðrudur derim.
Ytd
Ben de yine kararsýz kaldým çýka çýka o kadarýna gitti iþte elim. En kötüsü de þu; gerçekten çok ucuz diyebileceðim bir hisse yok. Yukarýda dediklerim de çok ucuz deðil. Uzun vade ortalamalarýna yakýn duruyorlar sadece. Ortalamanýn altýna sarkan hiçbiþi yok. Baktýðým tuttuðum hisselerin hepsi depara kalkmýþ ortalamadan iyice uzaklaþmýþlar
ben de tek hisse stresli oluyor diye biraz fonlara mý geçsem falan diyordum..
Þimdi dediðin gibi alýnacak hisse de bulmak zor da, Efes hala ucuz ama götüreceklerse bu temiz grafik böyle devam eder mi bilemiyorum. Bizi üzmeden nasýl götürecekler emin deðilim... Bir de enflasyon verileri düþmeye baþlarsa önden fiyatlar mý acaba?
Son düzenleme : MAHARAJ; 18-07-2024 saat: 22:50.
Yer Ýmleri