1963 fiyatý ile aþýrý derece fazla yol aldý.
20.60 kapalýçarþý fiyatýna tekabül ediyor.
kapalýçarþý þu anda 19.90
þu dakka itibariyle fazlasý.ile primli
ama dolar bu yarýn sabah nasýl kalkarýz bilemem
1963 fiyatý ile aþýrý derece fazla yol aldý.
20.60 kapalýçarþý fiyatýna tekabül ediyor.
kapalýçarþý þu anda 19.90
þu dakka itibariyle fazlasý.ile primli
ama dolar bu yarýn sabah nasýl kalkarýz bilemem
açýkçasý bu fiyatlar cazip geldi
satýþ yapýp çýktým
satýþ fiyatým 20.70 dolar kuru civarýnda oldu
altýn da son bir silkeleme yapýldý diye düþünüyorum
altýn fonuna geçiþ yaptýk
hakkýmýzda hayýrlý olsun
stopaj problemi de yok
uygun þartlar oluþtuðunda tekrar buluþmak üzere diyelim
Yalnýz þu konu atlanmasýn, bu ETF' de büyük montanlý parayý uzun vadede park edersen çok ciddi faiz getirisinden mahrum kalýrsýn. yani 100.000 benjamini buraya 12 aylýðýna park edersen, 3000 dolarese yakýn faiz getirisinden olursun...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Altýn tarafýnda çok kýsa sürede (ort. 3 ay) 2300 usd'leri görüleceðini düþünüyorum.
kur tarafýnda da 25 ler artýk normal seviyeler olduðuna göre
gram altýnýn 1600-1700 lira seviyesine ilerlemesi normal kabul edilebilir. (altýn ons bazýnda hareket etnese bile kur farký nedeniyle)
0.087 gr / 1 hisse ise
net aktif deðeri 145-150 bandýna gider.
118 seviyesinde þu an bence güzel potansiyel var
Þu an %10 civarý primli olduðunu düþünüyorum (MB kuruna göre). Seçim öncesi bu prim yeterli mi yoksa Dolar/TL daha da artar mý iyi düþünmek lazým. Bugün sanki bir düzeltme geliyor gibi ancak satsam ne yapacaðýmý da bilemediðimden 2 hafta önce girdiðim 1865 maaliyet ile bekliyorum.
Son düzenleme : aydýn; 25-04-2023 saat: 12:36.
Çok iyi tespit etmiþsiniz. Güzel bir düþüþ yaptý. Sizin mesajý okuduðumda bostan mý diye düþünmüþtüm ama iþlerin yoðunluðundan dolayý yapamamýþtým. Bekleyeceðiz bakalým.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri