Gün içi ayný iskontoyu uygulayacaklarsa, ZGOLD gram altýn- 40 kuruþ gibi yani 490-40~ 48,60 gibi dengelenmeli.
Gün içi ayný iskontoyu uygulayacaklarsa, ZGOLD gram altýn- 40 kuruþ gibi yani 490-40~ 48,60 gibi dengelenmeli.
gldtrf deki hajim zgoldf nin 3.3 katý þu an itibari ile, 6.079,... 1.828,...
götürrrrrr tortumlu
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Ýþ yatýrýmýn elinde 90k 48,49 maliyetli ZGOLD var. Cuma almýþtý. Bakalým beklentisi nedir. Þu an bu malý satma þansý YOK!!
JP Morgan: Biden'ýn baþkan seçilmesi durumunda en çok kaybedecek para birimlerinin TL ve Rus Rublesi olacaðýný öne sürdü.
Not: 2016-2020 Trump’ýn baþkanlýðý süresince TL 3.10’dan 7.95’e %157 deðer kaybetti.
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni bekliyor...M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
naptýn tortumlu bugün... mercedes AMG C 63 S parasý çýktý mý günlük ?
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Portföy tarihi zirvede fazla kasinmiyorum....þu doðalgaz rezerv olmasa usdtrfde metronun 5 bin lotunu dipten alýr köþe olurdum...olmadý...bu arada gldtrf de mali çoðalýnca fon marjý 140 Kr indirdi....darýsý gümüþün basina.
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri