Gmstrf gldtrf yi geçti....güya ikisi aynı fiyat olana kadar satmiyacaktim...nasip
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gmstrf gldtrf yi geçti....güya ikisi aynı fiyat olana kadar satmiyacaktim...nasip
Ons döner gibi dolarda 75 i kırar....benden bu kadar....hepsini sattım....akşama beklerim...
Ons 1880 den döner dedik 1894 den döndü....dolar kırar dedik kırdı....haftaya perşembeye kadar iştahlı alıcı olmam ufak vurkac hariç....
Şimdilik realist olmasada trende uyacağız.,..
Kiciyla inatlasan donuna sicar....
Dolar duşucu...
Yabancılar şimdilik olumlu taraflara bakıyorlar çünkü dolar satıp mal alıyorlar....vur kaç yapınca işi bitince bu defa olumsuzlukları siralarlar....bu arada bizde mecburen trende takilacagiz....bir ara 650 yi gören cds yani uluuslararsi risk primimiz şuan 350
Dolari şimdilik düşüren sebebler: .Faiz ile bir miktar sıcak para girmesi,Ekonomi yönetimi değişimi,ABD ve AB yaptırımlarının havada kalması ,DXY’nin ölmesi, cds dusmesi
Ya geçmezse....akşam müsait yerden dolar Alacan insl....geçmezse ons şelale geçerse az daha gider....
Yardım paketi konusu;
•En geç bu gece netleşecek.
•Hala çok ortada, net değil.
•Noelden önce geçme ihtimali %51
•Geçmeme ihtimali %49
•Geçerse 1200’le geçecek.
zgol sen nasil bir etf sin. ons artarken artmiyor duserke en onde gidiyor. bunatti
yahu. ask izdirabi gibisin vazgecemiyorum da. gldtr dede alici yok son zamnada tataya giren adam da suyunu cikardi zaten. gmst desen kacirdik gitti. tadi yok piyasanin. bu volativite de cuvalla kazanmaliydik. kimse kazanamiyor dogru durust
ABD de işsizlik rakamları tekrardan artış trendine girdi...Yardım paketi konusu da hala muallakta... https://t.co/4w1XybcFsW
iyi carptilar bugun. dun zirvedeb verince mali her fiyat beles geldi. ama carpilduk iste gun sonunda. ama zgold vazgecmem. neden mi gldtr marji sifirladi hatta net aktifin 3-5 kademe usti ile islem gorurken. 10 kademe altan zgold bedava geldi. zaten aksama dogru zgold da marj markini sifirladi. yani tam net aktif degerinden islem goruyordu son zamanlarda. ben zgoldun net aktifin 50 kademe ustten islen gordugu gunleri cok gordum. hatta cogu zaman oyle net aktifin usunde islem girurdu. yeni yilla yilbasinda yine oyle olacak bence. yani altin 450 ken atiyorum 48 lerden islem gorudugu cok oldu.
net aktifin neden aktinda islem goruyordu. bence arzum halka arzi icin millete oara lazimdi. bunu bilen tahtacilar marji acti. yil sonu diye satan finmar vardi ucuzdan almak icin marji acti. ama satan satti. marji hemen kapadilar bugun zaten. yilbasinda onsdan beklenti buyuk. pazartesi fullueyip bekleyecem yoruldum artik.
Yer İmleri