Uzun vadeli faizleri arttýrmamak için Fed ben alýrým gerekirse derse, ons bir zýplama yapabilir. Onun dýþýnda 1950-1850 yine 100 dolarlýk düþüþ oldu tepeden
09-11 de 100 dolarlýk düþüþ olmuþ. Maþallah bugünde 80 dolarlýk düþüþ var
Gram cuma piyasa kapanýþýnýn üstünde. Ons 1845- dolar 7,46. Bakalým primli iþlem gören fonlar nasýl hareket edecek. Þimdilik cuma primleri 10 kuruþa kadar indi
Cuma full gümüþ....-30 bine razýyým...hafta sonu rezil geçti....p.tesi sabah dolar arttý imdada yetisdi....al sat al sat....günü artý bin TL de geçirdik ve full gümüþ....iyi yirttim bugün.....usdtrf den +5 bin geldi....gümüþün zararý çýktý....
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma gunu saat 5 ten sonra o mali 10bin kusurluk lotu nasil aldin hayret emistim zaten.Iyi tradersin ayni zamanda cok sanslisin. Bende mal.arken finas almiyor senden aliyor. Bazen basiretin baglaniyor yada hisrsina yenik dusuyorsun.
Dolar arttý ve teþvik haberleri onsu 200 günlük ortalamasý olan 1818 den döndürdü....Perþembe teþvikle kadar ons al sata devam....14 ocakta powell konuþacak....M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri