67 den 61 e kadar boğaza kadar girdik alıcı yok ....bugun inşl zararsız çıkarız...oyak teb iş finans hep sattı....alıcı sıfır...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
67 den 61 e kadar boğaza kadar girdik alıcı yok ....bugun inşl zararsız çıkarız...oyak teb iş finans hep sattı....alıcı sıfır...
Abd açılışını görelim bakalım. Bugün aylık kapanışta var
Nasipsizliğe bak ons yükseldi bizim ky den hiç alıcı gelmiyor....son yarım saat....
Bütün herkes ters köşe ....babanın mallarının yarısını robot süpğrdü 74 e kadar....şimdi tok satıcı 30 nin lot kaldı....
Ons 1783 ben dahil herkes ter köşe....bugun 58 e 70 bin lot koyup 88 den sattıgımda 21 bin kaldırabilirmişiz....açıkcası bugun parite düşünce çok sıkıntı çektim 17 ye kadar şırınga aldılar resmen sonra şov....bugunun nasibi 6 bin....erken sattım 70 lerden ....nasip....
İş 55 bin oyak 50 bin teb 20 bin yat fin 10 bin ...finans ( robot hariç ) 30 bin....sattı roboy 170 bin aldı ....200 bin ky mal döktü...şimdi arkadan ağlıyorlardır....nasip....tersi de olurdu....
tortumlu dünya altın piyasasının anahtarını alırsın yakında ... fonda market maker oldun , kurucu finans bile geri adım attı karşında... yürüüüüüü ... yanındayız....
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri