35000 lot tavana yazdım alırsa alma demem hayırlısı
35000 lot tavana yazdım alırsa alma demem hayırlısı
Kaça yazdın...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aklı olan gldtrf sini verip zgold alsın altın alacaksa ....arbitraj yapsın....gldtr bugun 1 milyon finans mal sattı mal kalmadı göstergesinden 40.70 fiyatı 41.70....herifte mal yok yazamıyor....eğer ons bir dönsün herkes satışa girecek tabandan görün....dönmezse yolu açık....zgoldda şuan altın vat sistem normal
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faizler dustu mutahitler yuzde 20 zam yapti..otomobil fiatlari uctu...olan kime oldu halkka oldu..dua edelimde 2 .dalga gelmesin gelirse...yandik demektir..dandik hisseleri alanlar aldiklari fiattan satmak icin en az 10 sene beklerler...tasima suyla degirmen donmez...ruzgara karsi ne kadar daha isiyebilirler...ben 8 diyorum kanaatkarim ha olmazsada uzulmem memlketim zarar gormesin.
Dolara bakın. Tüm gelişmiş ülkelere karşı değer kaybediyor. Bu trendide kaçırdık. Artık ABD seçimlerinden sonra bakacağız.
Sn. Geo
Finans GLDTR fonunun sahibi. Aynı zamanda en büyük likidite sağlayıcısı. İşlemlerini kar/ zarar mantığı ile yürütüyorlar mı bilmiyorum. Sonuçta bankadan da bu fonu almış olsanız, her yükselişte QNB size bu fonu düşükten satmış olacak. Aynı şey diğer bankaların altın fonu içinde geçerli.
Sonuçta bunlar fiziki teslim altın değil. Fon sahiplerinin elinde ne kadar varlık var bilmiyoruz. Bazı fonlarda limit var. Yeni dayanak varlık sözleşmesi bulamazlarsa, fonu alıma açmıyorlar.
Yer İmleri