Originally Posted by burak1987 Tcd ka gelecek[emoji1][emoji1][emoji848] Sent from my iPhone using Tapatalk Tcd dardl i sattiysa eki 1 Satmadiysa arti 1 diyorum
Originally Posted by Webster cikin forumdan Yeni yila burada girersek 2020 burada gecer😀😀😀 Zaten hep burdayz, fonla yatp fonla kalkar olduk Aha da bu mesaj yazarken yeni yla girmi oldum. Hayrl yllar herkese.
Originally Posted by myfinans Zaten hep burdayz, fonla yatp fonla kalkar olduk Aha da bu mesaj yazarken yeni yla girmi oldum. Hayrl yllar herkese. Mesajn saatine bakn yahu.00.00
Originally Posted by myfinans ST iyi idare ediyor en byk fonlardan biri oldu nerdeyse. IPV'ye benimde niyetim var ama KUB'la arasnda kaldm, bakalm bi de FUB var. FUB T2 sanrm daha tercih sebebi olabilir T3 sevmiyorsunuz siz
herkes uan mutlu olduu yerde demekki bizim mutluluumuzun anahtar fonlar
portfy hesaplama tablosu https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Originally Posted by Webster Neden mi? 110k lik fonum var ustadim yeterli sebep midir?😆😆😆 Eksi gelecek gelecekte kac gelecek. Ya sevmiim boyle tatile denk gelen eksileri Dn gelen 800 TL'nin 100 TL kadar gitti o zaman.
Originally Posted by traderpanda herkes uan mutlu olduu yerde demekki bizim mutluluumuzun anahtar fonlar 16 kii fonlarla girdi yeni yla
Originally Posted by admustafa Dn gelen 800 TL'nin 100 TL kadar gitti o zaman. Kardan zarar adama cok koyuyor sadicim... Birde mesarifler artti sadicim. Onlari nasil odeyecegiz...100 azmi sadicim...yolda pamukkaleye ugrasak kisi basi giris 75 ti gecen yaz Sen hesabet artik
Forum Rules
Yer mleri