Originally Posted by admustafa Hedef ykselmi stadm Bl 2 geleceini bildiiniz iin mi bu tahmin Zehirsin valla senden korkulur😀
Originally Posted by 06acm06 Myfinans sen ne alr satarsn, neye yatrm yaparsn anlat biraz. Emredersiniz.
Originally Posted by myfinans Yenisini yaparlarm? Bu arada ans GPG'nin yzne glyor. Aralk ay mevduat alt kalacakken BST rzgar onuda ileri att, hedefi tutturacak herhalde. Yapmazlarsa byklere kaarm bende 660 milyonluk hisse fon bakn https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=YAY
Originally Posted by myfinans Emredersiniz. Gremedik hi. Cevap yeterli, fazlasna gerek yok.
Originally Posted by admustafa Yapmazlarsa byklere kaarm bende 660 milyonluk hisse fon bakn https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=YAY Maaallah, Akportfynde var bu tr fonlar, dnem dnem mthi getirileri oluyor. ABD resesyon ihtimali azald hatta kalmad iin 2020'de bu fonlar ok parlayacaklar bence.
Originally Posted by 06acm06 Gremedik hi. Cevap yeterli, fazlasna gerek yok. slubunuz ho deil, bu nedenle herhangi bir aklama yapmamada gerek yok.Salcakla kaln.
Senin ki ok ho.Yapma zaten. Her eyi bilen adam.
Originally Posted by 06acm06 Senin ki ok ho.Yapma zaten. Her eyi bilen adam. Senin deil sizin olacakt herhalde Senli benli olacak bir samimiyetimiz yok sizinle. Neyse bu son cevabmdr. Salcakla kaln.
Forum Rules
Yer mleri