Originally Posted by manevrac gmr 3,6 olduuna gre bu da 4,2-4,5 aralndadir. Ben bu iki fonu sattm iin 2 gn nce akam 6'da VIOP ile TSKB alp fon kadar alm yapm oldum ve gnlk %6 getirdi, fondaki takas sresindeki dnk kar bu ekilde ben de yakalam oldum sadece 10k ile 75k alm yaptm. Nickinin hakkini veriyorsun yani😀
Bu Tpf ye nazar dedi, ieriinde yer alan Tcd ve Tkf ye ramen nasl bu kadar az getirdi anlam veremedim.
Tcd hi bu kadar ge kalmazd Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Tcd hi bu kadar ge kalmazd Sent from my iPhone using Tapatalk ne kadar ok getirdiyse artk hesaplayamyorlar
Originally Posted by sevinen ne kadar ok getirdiyse artk hesaplayamyorlar nallah ondandr Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by sevinen imkan yok Tacirleri arasakm[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by sevinen ne kadar ok getirdiyse artk hesaplayamyorlar 09:30 belli olacakm. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 09:30 belli olacakm. Sent from my iPhone using Tapatalk Aradinmi cidden 😀
Forum Rules
Yer mleri