Originally Posted by YaprakszYonca MAC'in tad kat ya tcd yada buna karar vereceim son para icin Yapraksiz arkamdan gel...saka tabiki ytd
Originally Posted by Webster Dolarin 1S grafiginde benim gordugumu goruyormusunuz Gremiyorum valla ne oluyor. yi direniyor dolar.
Originally Posted by admustafa Biten biey yok Sn.Shangil ayn yerinde duruyor Hisseleri ykselmeyince fonunda deeri artmyor haliyle Guzel dostum sayin admustafa Bitmekten kastim ayni Acaba satip neye gecelim Artik yavas yavas risksiz tamamen calisiyor sanki
Originally Posted by admustafa Hepsinden TCD performans beklemiyordunuz herhalde stadm Hepsinden iyi performans bekliyordum da TCD'den bu kadarn beklemiyordum akas.
Originally Posted by shangil Cim yani webcim Don't be so arrogant I mentioned Ok mate, I gonna care this
Originally Posted by myfinans Gremiyorum valla ne oluyor. yi direniyor dolar. Obo ustad obo Hedef 5.70
Originally Posted by shangil Guzel dostum sayin admustafa Bitmekten kastim ayni Acaba satip neye gecelim Artik yavas yavas risksiz tamamen calisiyor sanki Azercancan sen eib i Ppf yerine almistin Suan mantikli gidiyor.ytd
Originally Posted by myfinans Hepsinden iyi performans bekliyordum da TCD'den bu kadarn beklemiyordum akas. Ben ve cevrem sayesinde biliyorsunuz 😀
Forum Rules
Yer mleri