YASAL UYARI : Burada yer alan yatrm bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatrm Danmanl" kapsamnda deildir. Yatrm danmanl hizmeti, Arac Kurumlar, portfy ynetim irketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile mteri arasnda imzalanacak yatrm danmanl szlemesi erevesinde sunulmaktadr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarn kiisel grlerine dayanmaktadr. Bu grler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanlarak yatrm karar verilmesi beklentilerinize uygun sonular dourmayabilir.
ALTIN T: Forumda okuduunuz bilgileri fikir vermesi amacyla ve mantk szgecinden geirerek deerlendirin. Hi kimse sizi tanmadan size para kazandrmak heveslisi deildir. Hayatta karlamadnz ve adn soyadn dahi bilmediiniz bir kiinin tavsiyesi ile senet almaya kalkmayn, sonu %99 hsran olacaktr.
Originally Posted by myfinans Bloombergte Ik kte Yabanc %5 BST'i yerli gtryor.TL mevduat bitiyor, kaan borsaya geliyor BST 100 harici hisseler ykseliyor. Bu ralliye katlamayan yneticileri patron iten atar dedi. Yakn zaman da hatta yarn br gn dzeltme bekleniyor denildi. Isik okte deme bizim daktiro sovdureceksin ustadim😀
Originally Posted by 06acm06 Bugn sattm gramlarla 100k lk bir giri yaptm bende.% 70 tcd, % 10 eb, % 20 hisse devam. Bol kazanlar stadm
Originally Posted by admustafa Bol kazanlar stadm Teekkrler stadm.
Originally Posted by Webster Nerden baktin selcuk? Mkk dan baktim acaba dnk fiyatmiydi bi sn yine bakayim..
Originally Posted by 06acm06 Bugn sattm gramlarla 100k lk bir giri yaptm bende.% 70 tcd, % 10 eb, % 20 hisse devam. Helalin var valla hemserim Bende angaraliyim ama sen kadar cesur olamiyorum Aslinda senden cesurdum da 15 ekim benden 26k goturunce pistim😀
Originally Posted by drselcuk Mkk dan baktim acaba dnk fiyatmiydi bi sn yine bakayim.. Selcuk hemen pm den bir dil alti ismi yaz Valla kalpten gotureceksin...tcd mkk da cikmaz bu saatte
Originally Posted by admustafa O gnde sfr ekmedi stadm Bugnde sfr deil Bugn ayn oranda eksi bekliyordum ben 2 milyonluk giri daha olmu %0.01 geliyor PPF'nin 0.01 kadar alt Pangaci selam vermez oldun...bankaci degilmisiniz hepiniz aynisiniz...🤔🤔🤔
Originally Posted by Webster Selcuk hemen pm den bir dil alti ismi yaz Valla kalpten gotureceksin...tcd mkk da cikmaz bu saatte MKK saat 01'den nce olmaz zaten.Hapa gerek kalmad.
Forum Rules
Yer mleri