Bu durumda dolar bu gece 7 liraya frlasa ama pazartesi saat 13.00 'de 5 TL ye dse bu fonlar bugnki 15.30 kuruyla pazartesi 15.30 kurunu esas alaca iin zarar yazacak.
Gitti mi 7 liralk kur.
Elde dolar olsa satar kar ederdik.Ama fonda ylece seyredeceiz.Birde sat desek 3 gn sonra gelecek para.
stadm trader iseniz yani nerde alp nerde satacanz biliyorsanz fonla uramak zaman kaybndan baka birey deil Biz zaten uramayalm arkamza yaslanp seyredelim diye fon almyormuyuz
stadm trader iseniz yani nerde alp nerde satacanz biliyorsanz fonla uramak zaman kaybndan baka birey deil Biz zaten uramayalm arkamza yaslanp seyredelim diye fon almyormuyuz
Hissede yle al sat ii bana uymuyor takibi ok zor ama
gram altnla dolarda kendimiz de yaparz bireyler belki
Bu AFT fonu ile ilgili bir sorum olacakti. Tefas sayfasnda fon varlk dalmnda %97,63 yabanc hisse senedi fonu % 5.35 diger % 0.71 TPP yazyor. Toplam yzden daha fazla, bu durum niye byle? Bilen varm?
Bu AFT fonu ile ilgili bir sorum olacakti. Tefas sayfasnda fon varlk dalmnda %97,63 yabanc hisse senedi fonu % 5.35 diger % 0.71 TPP yazyor. Toplam yzden daha fazla, bu durum niye byle? Bilen varm?
Ben 94.16 Hisse, 0.68 TPP ve 5.16 dier eklinde gryorum dalm. Yanl yere mi bakyoruz ?
Resim ekleyebilsem ekleyeceim de yine kontrol ettim terasta tam olarak yazdm gibi gosteriyor
Ama tecrbeyi dnrsek muhtemelen sizin yazdiginiz dorudur.
Bende de sizin yazdnz gibi gzkyor.
Sn. admustafa'nn fon tecrbesine istinaden TEFAS doru verileri ona veriyor demekki.Bizim grdklerimiz ise tutarsz veriler
Resim ekleyebilsem ekleyeceim de yine kontrol ettim terasta tam olarak yazdm gibi gosteriyor
Ama tecrbeyi dnrsek muhtemelen sizin yazdiginiz dorudur.
Ben mobil uygulamadan kontrol ettim. Sanrm siz web sayfasndan kontrol ettiniz uyumsuzluk sebebi bu gzkyor. Mantkl olan mobil uygulamadaki deerler gzkyor. sterseniz tarihsel verilerden kontrol edin birde.
Yer mleri