Ben de bu yazya katlyorum, karar sizin ama sabredin bence. Geriye dnp kendi eski yazlarnz okuyun
ikinize de teekkr ederim statlar. iyi niyetli olduunuzu bildiimden net kararlar vermeden nce istiare mekanizmasn iletiyorum. istiarede her zaman hayr vardr. bol kazanlar dileiyle
Bu mevduat degil mustafa
Verytired arkadasindan borc alacak aylik faizini soruyor
Siz stopajdan bahsediyorsunuz😀😀😀
Hah aynen, yani o kii vergi almyor diyelim ki. Yani daha dorusu 95000 veriyor ve 117000 lira olarak geri istiyorum, baka da hibir ey istemiyorum dostum diyor. Eger bu isin iinde vergi veya kendi masraflari veya komisyonu varsa da, hepsi bu olayn iinde diyelim.
Hah aynen, yani o kii vergi almyor diyelim ki. Yani daha dorusu 95000 veriyor ve 117000 lira olarak geri istiyorum, baka da hibir ey istemiyorum dostum diyor. Eger bu isin iinde vergi veya kendi masraflari veya komisyonu varsa da, hepsi bu olayn iinde diyelim.
Bist ucuyor
Tcd hisseleri cimbizla secilmis gibi yerinde sayiyor...
Gozde yapacagini yapiyor yine
Gozde adindaki kadinlardan bile nefret ettirdi bu hisse
Kredi faizimi hesaplyorsunuz stadm vadeliyle mi karlatyorsunuz. kisi farkl hesaplanyor nk benim sylediim vadeli mevduatla karlatrma. Kredi faizi diyorsanz aylk %0.38 doru derim ben o zaman.
Yer mleri