Originally Posted by traderpanda baln %99 u web stad kalanda biz galiba Originally Posted by admustafa Aslnda "Webster'la gn ii fon yorumlar" diye balk alsa fena olmayacak Ben de onu diyecektim Sanirim foruma eskisi kadar gelemeyecegim
Originally Posted by myfinans simle yada nickle alamyormu. Alabilse gayet gzel olurdu O zaman TCD ve FID Yorumlar diye alr Fonlar deitike balkta deiebilir herhalde
Originally Posted by Webster Ben de onu diyecektim Sanirim foruma eskisi kadar gelemeyecegim Kontrm bitiyor yine
Originally Posted by admustafa O zaman TCD ve FID Yorumlar diye alr Fonlar deitike balkta deiebilir herhalde nce bir ACC yorumlar almal Yoruma muhta o fon
Originally Posted by Webster Ben de onu diyecektim Sanirim foruma eskisi kadar gelemeyecegim Yine kendinize ceza m verdiniz stadm
Bu arada tefas a girilmiyor Redmi 5 Plus cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
Originally Posted by YaprakszYonca %60 tcd, %20 mac, %20 acc Cok riskli olmus 😀
Originally Posted by admustafa Yine kendinize ceza m verdiniz stadm Yok ustadim Net bitiyor yine Anlamadim nasil bitiyor. En cok byte i trading kullanmis...video felanda izlemiyorum ama doluyor namissiz
Forum Rules
Yer mleri