Originally Posted by Webster Genel yorumlad eksi 2 altinda...vay anam buradan arti cakarsa ne iyi olurudu Gzel olurdu ama 250 milyona yaklaan byklkle zor gibi. 25 milyonluk bir fon olsayd kabilirdi art. Belli olmaz TCD bu
Originally Posted by Webster Yok ustadim Plani tamamlayamadik Tahminen 13 is gunu surdu 16 k artidayim Yarin 5 k eksi yazsa 11k Yarinki kapanista kotu olursa 11 de oyle gidecek sifira sifir Ka k yatrmla bu getiriyi elde ettiniz bir sakncas yoksa
Originally Posted by admustafa Gzel olurdu ama 250 milyona yaklaan byklkle zor gibi. 25 milyonluk bir fon olsayd kabilirdi art. Belli olmaz TCD bu Rabbim buyuk 250 milyon rabbimin yaninda neki sadicim
Originally Posted by imaus Ka k yatrmla bu getiriyi elde ettiniz bir sakncas yoksa 180k gibi ama kademeli aldim Ilk gunden 180k girmis olsam daha cok olurdu getirisi
Tcd tahminim - 3 ,- 3,5 aras SNE-LX1 cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Originally Posted by ideaid Tcd tahminim - 3 ,- 3,5 aras SNE-LX1 cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi. Vay arkadas hicmi olumlu dusunen yok Yapmayin gozunuzu seveyim
Originally Posted by Webster 180k gibi ama kademeli aldim Ilk gunden 180k girmis olsam daha cok olurdu getirisi Burdan birey daha tecrbe etmi olmanz lazm stadm kademe miktarn iyi ayarlamak lazm zellikle hisse ieren fona giriyorsanz
Originally Posted by Webster Sen daha olayi anlamamissin Yarini sormuyoruz ustad cuma kapanis sonrasi tcd kac yazdi sence her ikiside yarn greceimiz fiyat iindi bu kadar stres size fazla stadm yatn dinlenin + verdik yine yaramanadk
portfy hesaplama tablosu https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Forum Rules
Yer mleri