Portföydeki gümüþ miktarý 83.850 kg idi. 1.290 kg daha temin etmiþler. Þu anda 85.140 kg olmuþ.
Portföydeki gümüþ miktarý 83.850 kg idi. 1.290 kg daha temin etmiþler. Þu anda 85.140 kg olmuþ.
Allah'tan kork yeter.
Direkten döndüler....þuan tahminen 200 bin lot var....bugün dipten iþlem görüp 50 bin piyasadan aldý....piyasa dolarýn döneceðini düþündü sattý....ama siyasi kriz var....yarýn döner saldýrýr...finansdaki herif gelse mali süpürür....TEB gldtrf aldý 300 bin....gmstrf ye gelmedi....
Fon oynakliktan gldtrf ve gmstrf de marj açtý....
Usdtrf 10.97 gördü...
Döviz kontrolü ve
Lütfi Elvan iddiaya göre Merkez Bankasý’na pas geçeceksiniz demiþ. Yani Türkçesi faizi ne arttýrýn ne indirin demiþ.
Merkez’dekiler durumu cumhurbaþkanýna iletince deee [emoji56]M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanko 41 bin lotu 56 dan verdi....100 baz puan indirim ve 10.20 dolar bekliyorum akþama...
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fonun yatýrým aracý olduguna inanmýyorum ben artýk. Coinden daha manipülatif ve bir hikayesi de yok, gümüþle ilgili ezoterik ve mistik hikayeleri geçersek. Nereden bulaþtým çýkamýyorum.
gosterge fiyatin altinda islem gormesini anlamiyorum. ama 40 loradan 60 liraya cikinca insan cekinyor iater istemez. daha onceden 60 liradan maliyetlenip uzin sureden beridir bekleyeneler var. firsati gorunce cakiyorlar yeni ye i saticilar. bugun globi kutlari. yatirimci cikti adam 59 dan aldini 60 kusirlerden basabilirdu. fon bazen geliyir bir anda gidiyor gelmiyor. bekleki geldin. fon tahtaya alis yazamayinca kimse mal almiyor dogru durust. geldigimiz. hayur neden bazen os yazip sonra kaybokuyor fon anamiyoum.
Yer Ýmleri