An itibarýyla NAGD= 22,19
Borsa deðeri=22,51
QNB FINANS piyasa yapýcýlýðýný yerine getiremiyor. Bu durumu fark edenler de istedikleri gibi fiyat oluþturuyorlar.
An itibarýyla NAGD= 22,19
Borsa deðeri=22,51
QNB FINANS piyasa yapýcýlýðýný yerine getiremiyor. Bu durumu fark edenler de istedikleri gibi fiyat oluþturuyorlar.
Ýþte Hendek! Ýþte Devekuþu!
Gümüþteki hareket oldukça ilginç oldu...
Altýna göre ucuz kaldýðý ve aylýk grafiði hoþuma gittiði için almýþtým.
Küresel piyasalarda oluþabilecek çöküþte iþe yarayacaðýný düþünmüþtüm.
Umduðum gibi olmadý.
Tek tesellim normal hissede kalsaydý paranýn yarýsý gidecekti. Bunda %10'u gitti...
Yine de tam ümidimi kesmiþ deðilim.
Adamlar resesyon fiyatliyoruz diye sanayide kullanýlan tüm metallere gömdüler. Gümüþ de hem sanayi metali olduðundan hem de altinla birlikte çöken hisse portföylerinin kötü gün paralari olduðundan arada kaynamýþ görünüyor.
Yurtdýþýnda resesyon fiyatlamasiyla sadece hisse ve petrol piyasalarý büyük yara aldý.
Hisse ve petrol piyasasý tahvil ve kredi piyasalarýnýn yanýnda devede kulak kalýr.
Sýnýrsýz likidite saðlayarak hisse ve petrol piyasalarýný toparlayacaklar gibi görünüyor yurtdýþýnda. Virus iþi zaten geçici...
Asýl kýyamet tahvil ve kredi piyasalari çöktüðünde kopacak yurtdýþýnda. Bunun da zamaný henüz gelmemiþ gibi...
Gümüþ de yýllýk grafiklere bakýnca diplerde görünüyor.
MB'lerin piyasaya akýttýðý trilyonlarca dolarýn bir kýsmý yine altýn ve gümüþe tekrar kayacak ve kayýplarýný telafi edecektir diye düþünüyorum.
Þimdi ons için 9 $ diyenler çýktý
https://twitter.com/forexistanbul/st...972740611?s=19
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
Gümüþ yatýrýmý, King'de "el almaz" deyip bütün elleri kendin almaya döndü iyi mi[emoji848]
Baþkasýnýn söylediði cezada elin hepsini alsak dokunmazdi da kendi söylediðin cezanýn hepsini yiyince fena oldu wallahi...
Fedin üstüne para vermediði kaldý..
Faiz indirimi-repo-QE.. bana misin demiyor piyasalar?
Nakit kraldýr kral olmasýna da bu kadar piyasaya para verilmisken- veriliyorken (hastaya morfin basilmisken) piyasanýn hala toparlamamasi ( o kadar morfin yiyen hastanýn kuþ gibi kanatlanýp uçmasý gerekirdi) oldukça tuhaf (hala agrým var diyor hasta)
Hepi topu 2-3 ay sürmesi beklenen bir aný durus-kuculme-resesyon...
Bir tuhaflýk var bu iþte...
Artýk bundada açýlýþ seansý yok ama kapanýþ seansý var....yani 18 .00 dan sýnra emirler giriliyor...18.05 kapanýþ deðeri belli olup 18.08 ile 18.10 arasý o kapanýþ fiyatýndan iþlem görüyor....haberiniz olsun bugu den sonra....
SM-J500F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþ lar borsadan 1 adet GMSTRF ALDÝGÝM zaman kaç Gr gümüþ aliyorum öyle bir kýstasý varmý bu fonun yoksa tamamen baðýmsýz sadece gümüþ u baz alýp yükselip düþmesine göre mi fiyatlaniyor
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PLANLAMA BÝR ÇOK KÝÞÝ TARAFINDAN, HAREKETE GEÇÝÞ ÝSE BÝR KÝÞÝ TARAFINDAN YAPILIR.
Yer Ýmleri