sadece sabýr diliyorum....9 atlýk 12 aylýk blançolarýda görelim.....zararý karýda geçtim elinizdeki hissenin farkýnda deðilsiniz ...sadece duran varlýðý 3 milyarý geçti........neyse .....yatýrým tavsiyesi deðildir....
Eli yatýrýmcýsýnýn cebinde gezen, elinden gelse para isteyecek garip bir þirket. Yine bulaþtýk zamanýnda, belki diye ama nerdeeee. 20 senedir ayný hikaye. Doldur bakalým yalanlarý ne kadarýný sýðdýracaksýn. Yahu tuvalete gittiði için þirkete ceza kesiyor diye düþünüyorum artýk. Saðlam bir denetleme lazým buna. Ytd.
bakalým zarar ne kadar gelecek
okkalý mý zarar
okkasýz mý zarar
burada yazdýðým bilgi ve yorumlar kendi görüþümdür. kesinlikle yatýrýmcý tavsiyesi deðildir. Y.T.D
Toplam Kaynaklar 1.74 milyar ₺.
Bakalým bu bilanço ile aþaðý mý kýracak yoksa yukarý mý? Yoksa 09.10.2020 Brüt Takas’tan çýkýþý mý bekleyecekler? Bilanço Ýle grafik arasýnda nasýl bir bað oluþacak hayýrlýsýyla izleyip görelim.
Aha da buldum hep yatýrým yapar ortaya artý bir þey çýkmaz
Grup tarafýndan 2020 yýlý ikinci çeyrek sonu itibarý ile toplam 101,654,123.TL tutarýnda Maddi Duran
Varlýk yatýrýmý gerçekleþtirilmiþtir.
Arsa ve Araziler -
Binalar 55.900
Makine, Tesis ve Cihazlar 1.765.427
Diðer Yatýrýmlar 348.597
Yapýlmakta Olan Yatýrýmlar 99.484.199
Ekonomi Bakanlýðý’ndan alýnan Yatýrým Teþvik Belgesi kapsamýnda aktifleþtirilen ve devam eden yatýrým
harcamalarýnda 2. Bölge yatýrýmlarýna yönelik desteklerden faydalanýlmaktadýr.
Þirketimizin 2020 ikinci çeyrek Araþtýrma ve Geliþtirme Giderleri 952.111 TL’dir. Bu harcamalar
kapsamýnda SGK ve Vergi teþviklerinden yararlanýlmýþtýr.
Yanlýþ anlaþma olmasýn kötülemek amacýyla yazmýyorum, 2008 den sonra almam dediðim hisseydi, hep takip ederdim, arada bir alýp yine mi deyip verdiðim zamanlarda oldu, güzel þeyler yapýyorlar, artýk zamaný geldi diye düþünerek aldým, ben beklerim belki almaya da devam ederim, ancak yýllardýr hep ayný hikayeleri devam ediyor, kýzgýnlýðým buna. belki bir kaç yýl sonra çok farklý olur ama bu kafa? genelde uzun ve orta vade yatýrýmcýsýyýmdýr, kýzgýn olma sebebimi de izah ettiðime göre artýk yazma sebebim de kalmadý. Herkese bol kazançlar, buralarda olurum kenarda dursun bakalým, baþýmýza ne gelecek diye izleyip göreyim. Elimdeki en az olan hisse bu, o yüzden istediði gibi takla atabilir. Bende ederi içln daha çok fýrýn ekmek yemesi lazým.
Ytd.
Faaliyet kar'ýnýn ciddi boyutta arttýðýný gözardý etmeyelim.
Nedense,yatýrým amaçlý ödenmiþ giderler,bilançoyu negatif hale getirinde kötü birleþmiþ gibi algýlanýyor.
Yatýrým =uzun vadeli beklenti
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Yer Ýmleri