Çýkarken kaplumbaða gibi inerken paraþütle iniyor.
Çýkarken kaplumbaða gibi inerken paraþütle iniyor.
MNDRS haftalýk grafikte 0,54 TL seviyesinden baþlayan yükseliþin 1,54 seviyesi görüldükten sonra geri çekilmenin 1,42 TL seviyesi altýnda kalýnmasý durumunda düzeltmenin 1,19 seviyelerine kadar devam edebileceðini gösteriyor. Bu yorum MNDRSi mahvetti Ky habire satýyoooooooooor.
Elektrik ve Gýda için ayrý þirketler kurulup %100 iþtirak þeklinde orada devam etmesi bu iþlerin daha çok büyümesini saðlar diye düþünüyorum!
biraz geriye gidip kap haberlerini okumanýzý tavsiye ederim.. daha yeni birleþme oldu enerji tarafýndatan ve akça enerji kolaylaþtýrýlmýþ usulde devralma yolula menderes bünyesinde birleþtirildi..
hibrit olayý ve karbon nötr için yapýldý iþlem..
ayrý þirket kurmaya gerek yok..
simple devam etmek mantýklý..
Yenilenebilir enerji þirketleri her gün rallide ve 50-100-150-200 milyar liralardan iþlem görürken bu mendo ismi tekstil diye 3 milyar tl de 1 senedir patinaj yapýyor
Ýsmini deðiþtirsin þirket mendo yenilebilinir enerji ve gýda a.þ olarak bence
Þöyle bir haber gelse,
"Þirketimizin faliyetlerinin daha organize bir þekilde yonetilmesi ve finansal olarak daha verimli hale gelmesi için, enerji iþ koluna ait yenilenebilir enerji kýsmýnýn bölünme yöntemiyle ayri bir þirket olarak tescil edilmesi ve ilerleyen dönemlerde koþullarýn el vermesi halinde halka arz edilmesi karar verilmiþtir."
ne güzel olur.
Bu þekilde halka arzdan gelen nakit ile enerji nin borçlarinin büyük bir kýsmý kapatýlabilir.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri