Hala toplami sýfýr olan oyunu oynuyoruz. Þirketten bir fayda imar çýkmadan elimize geçmeyecek. Alanlar mi þekilli satanlar mi göreceðiz.
Hala toplami sýfýr olan oyunu oynuyoruz. Þirketten bir fayda imar çýkmadan elimize geçmeyecek. Alanlar mi þekilli satanlar mi göreceðiz.
Yabancý Twitter ne olduðu belli olmayan ama algýda bu arsayý satýþa koyan ayný el di.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Aynen bence de o yüzden adamlar dökülen döküldü diyerek borsa oyununa göre basýp gitmesi lazým. Daha aþaðýlara gelmemesi lazým borsa mantýðý öyle diyor.
Bu tahtayý yapanlar kim ki, belediye meclisine hükmetsinler. Bu güçte bir kiþi var o da Eczacýbaþý. Eczacý grubu þu anda imarýn çýkmasýný istemiyor diye düþünüyorum. Kendi tahtalarýnda hareketlenmeyi istemiyorlar. Özellikle CHP üzerinde o bölgede etkili olabilecek sermaye grubu Eczacýdýr. Diðer sermaye gruplarý üzerinde de etkileri vardýr. Kartal imar iþindeki baþ aktör Eczacýbaþýdýr.
Özelden de yazdim adam.bana baþindan beri eylul dedi. Demekki bir plan icerisinde ilerlio ben sadece sunu.merak.ediyorum eczacibasi niye hareketlenmedi az.degil 5-6 milyar tl.para . Cunku.biliolar eylul de oldugunu ytd
Yýllardýr tekkeyi bekliyoruz ne numara dönerse dönsünler, bekleyip görecez.Belediye ne yapmaya çalýþýyor onu da anlamak zor. Çok garip bir hisse.
düzelir sabreden kazanýr bu sefer yüklü alacam ortalýk sakinleþsin panik durulsun hele..
Yer Ýmleri