Kent gýda yabancýlara satýldýktan sonra bir dünya markaasý oldu. Bütün dünyada Asya Amerika Afrika ürettiði mallar pazarlanýr oldu. Fiyatý 20-30 kat arttý hikaye bu. Ama TURGG için niye böyle bir þey olsun ki. Hepi topu bir arsa. En astronomik fiyat oluþsa bile öyle bir Kent Gýda hikayesi çýkmaz buradan.
[QUOTE=bezginbekir;4762303]Kent gýda yabancýlara satýldýktan sonra bir dünya markaasý oldu. Bütün dünyada Asya Amerika Afrika ürettiði mallar pazarlanýr oldu. Fiyatý 20-30 kat arttý hikaye bu. Ama TURGG için niye böyle bir þey olsun ki. Hepi topu bir arsa. En astronomik fiyat oluþsa bile öyle bir Kent Gýda hikayesi çýkmaz buradan.[/QUO
KONYA KARTON MRSHL EGGUB .... VESAÝRE BEDELSÝZ POTANSÝYELÝ YÜKSEK HÝSSELER SU AN REVAÇTA TAKASTA AZ MAL OLANLAR AGRESÝF FÝATLAMALARA MARUZ KALIYOR.BORSADA OLMAZ DÝYE BÝR ÞEY YOK YETER KÝ KAPALI KAPILAR ARDINDA HESAPLAR YAPILMIÞ OLSUN.BURADAKÝ TARLA ARSAYA DÖNÜÞÜNCE ÖZSERMAYE ARTIÞI GERÇEKLEÞECEK ÞU AN 21 BEDELSÝZ VAR .HATTA EN SON TKURU HESAPLARI YAPMIÞLAR MAL AZ OLDUGU ÝÇÝN ALIP GÖTÜRDÜLER.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Beklenti olarak degil sig hisse oldugundan kent örnegi verilmis. Ben bakiyorumda.kimse mal kac lira eder diye almiyor yeterki operasyon baþlasin ytd
Bugunun takasi ne guzel oyle takas bir sey ifade edermi bilemem ama ytd
Bu Merril teflon tava gibi. Hiç hisse durmuyor üzerinde -
Bu yüzden de yaptýðý hareketin bir kýymeti Harbiyesi yok. Nötr iþlem.
Herkes bir arsasý olsun ister -![]()
Patronunun alýcý bulabilse ,hiç düþünmeden satmak istediði bir arsa...Baþka bir þeyi de yok...Defalarca satýþý denedi,hatta üzerindeki kiracýyla yeni sözleþme tadilleri yaptý.Sýrf satabilmek için...Aslýnda satabilse,hisse için daha olumlu olacak...Ama imar vs. durumlarý konusu (yýlan kýlçýðýna dönmüþ)gibi mevzularla uðraþýlýp duruluyor...Rant kavgasýna dönmüþ bir iþ...Sonunu ben de merak ediyorum.
Yer Ýmleri