-
Bizde arsa satilmayip sirket satilacaktir büyük ihtimalle o yüzden kdv odemeyiz. Izmirdeki fiyat olsa tahtanin suanki fiyati yerinde olur, hatta bizim arsa İstanbul'da ve kentsel dönüşüm yerinde olduğundan dolayı daha kıymetlidir...
-
Patron içinden (ya da muhtemelen çevresine) diyor ki: “yaaa eskiden basınca düşerdi, şimdi neden olmuyor ?”
-

Originally Posted by
ugusek
Patron içinden (ya da muhtemelen çevresine) diyor ki: �yaaa eskiden basınca düşerdi, şimdi neden olmuyor ?�
Basınca düşer belki ama, emek zahmet topladığı malı da millete altın tepsiyle sunuyor. Trade edebilene çok güzel fırsat veriyor.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
relax42
Basınca düşer belki ama, emek zahmet topladığı malı da millete altın tepsiyle sunuyor. Trade edebilene çok güzel fırsat veriyor.
Belki trade e alıştırmak istiyor?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Originally Posted by
Ayan09
Belki trade e alıştırmak istiyor?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıştırıp, 1 verip, 3 geri almak niyetinde mi? diyorsunuz. Olabilir.
-
Bu aşamada verilmek istenen izlenim o. Bende aynı şeyi düşündüm. Bakın çıkıyor ama düşüyorda. Siz de trade edebilirsiniz imajı. Çünkü inatçı portföyler çözülmüyor. Hedefi o inatçı portföyleri çözmek ama boşa çaba kimse satmaz. Dolar bazında zarar yada tapi vaziyettedir eskiler bu fiyata rağmen. O yüzden bu kadar beklemişiz trade etmek bu aşamada büyük pişmanlık yaratabilir.
-
Muratli vardı bir aralar, öncesinde çaylak, sürekli trade ederlerdi, A131 in de hakkını vermek lazım aynı ekip olarak. Erken ayrıldı aramızdan -
-

Originally Posted by
ugusek
Muratli vardı bir aralar, öncesinde çaylak, sürekli trade ederlerdi, A131 in de hakkını vermek lazım aynı ekip olarak. Erken ayrıldı aramızdan -

Metalurjist vardı. Terapist vardı. Dönem dönem takılanlar oldu. Ben de mutgg piyasaya çıktıktan 1 - 2 sonra tanıştım. Bağımlılık yaptı. Hiç bu kadar bekleyeceğimi hayal etmezdim. Bundan sonra inşaatı da görürüz artık.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri