Aynen katılıyorum ancak bu kadar takipcisi olan üstadın yaşı genç zamanla öğrenir.Bu arada ben düşmez demiyorum kimse yanlış anlamasın bu kadar sığ hisse de her şey her an olabilir.Sadece nokta atışlar vermek yanlış olur demek istiyorum. Spek alıcıların ve satıcıların gelmesine göre işlem yapar, oyun çok basittir aslında.
Kasım ayı meclis toplantısı ne gösterecek merak ediyorum. Bütün bölgelerin komisyona gelmesini ve bakanlığın millet bahçesi düzenlemesini beklediklerini söylemişti komisyon başkanı. 19 Kasım'da askıdan inecek millet bahçesi. Daha neyi bahane ederler bilemiyorum. Spek, daha da milleti dökemediyse, hiç dökemez bundan sonra. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meclis 9 Kasım da toplanacak sanırım, millet bahçesinin planları 19 kasım da askıdan inecekse eğer bir değişiklik olmazsa en iyi ihtimalle Aralık veya Ocak gündeminde olacağız demektir. Biz eskiler için sorun yok zaten ne olursa olsun beklemeye devam ediyoruz. Hayırlısı olsun.Asla YTD...
Anlaşılan 80 de stop yapanları tekrardan mallandiracak bizim spek.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya herro ya merro
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hissede beklenti devam ediyor, fakat en azından üçte bir kısımıyla trade etmekte fayda vardı.Ben şahsen Haziran ayında 45 civarında ilk aldığımdan itibaren 4 defa çıkış -iniş hareketinde bunu başardım .Hissenin karakteristiği buna müsaitti ama zaman yaklaştıkça bunu uygulama biraz zorlaşacak tabiiki. Gidersede 1/3 kısım çıkıştan faydalanamamış olunur.🤚
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR
Yer İmleri