Aylardýr bekleyen kartal imar konusu hakk.
13.09.2021 tarihli toplantýda imar komisyonuna havale edilen kartal alt bölgeleri Hakk.
Ýhtisas komisyonlarý
MADDE 15.- Büyükþehir belediye meclisi, her dönem baþý toplantýsýnda, üyeleri arasýndan seçilecek en az beþ, en çok dokuz kiþiden oluþan ihtisas komisyonlarý kurabilir.
Ýhtisas komisyonlarý, her siyasî parti grubunun ve baðýmsýz üyelerin büyükþehir belediye meclisindeki üye sayýsýnýn meclis üye tam sayýsýna oranlanmasý suretiyle oluþur. Ýmar ve bayýndýrlýk komisyonu, çevre ve saðlýk komisyonu, plân ve bütçe komisyonu, eðitim, kültür, gençlik ve spor komisyonu ile ulaþým komisyonunun kurulmasý zorunludur.
Meclis toplantýsýný müteakip imar komisyonu en fazla on iþgünü, diðer komisyonlar ise beþ iþ günü toplanarak kendisine havale edilen iþleri sonuçlandýrýr. Komisyon bu sürenin sonunda raporunu meclise sunmadýðý takdirde, konu meclis baþkanlýðý tarafýndan doðrudan meclis gündemine alýnýr.
Ýbb sitesinde yazan maddeye bakiniz...
Niye sonuçlanmýyor imar konusu, bu olmadý niye meclis doðrudan görüþmüyor? Bunu kime yazabiliriz kimden bilgi alýnabilir ? Yasal olarak yapýlacak birþey yok mudur?
.
Saygýlarýmla...
......
Bu þekilde verdiðiniz numaraya gönderdim.. temsilciye yönlendireceklermis.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.


Alýntý yaparak yanýtla


Yer Ýmleri