Þunu da eklemek gerek. Bu adam gelmeseydi patronun eline kalmýþtýk. Þimdi sürünüyorduk. Geçen çýkýþ ta gruplar etkin oldu. Þimdikinde ise Uçar. Hakkýný teslim edelim.
Þunu da eklemek gerek. Bu adam gelmeseydi patronun eline kalmýþtýk. Þimdi sürünüyorduk. Geçen çýkýþ ta gruplar etkin oldu. Þimdikinde ise Uçar. Hakkýný teslim edelim.
Ne demek bilmiyorum.. emlak konut piyasasý kolay anlaþýlýr bi piyasa .. herkes yaklaþýk olarak hesap eder kendisi.. ona göre riskini alýr.. uygun gördüðü fiyatta iþlem yapar.. yýllar önce bu hisse çok ucuz ama uzun süre beklemeyi göze almayan girmesin hisseye demiþtim.. eski spek bizimle kesinin fareyle oynadýðý gibi oynadý üçkaðýtçý muratlý vardý hatýrlayanlar bilir.. onlarda çok para kazandý ama hisse fiyatýnda deðildi… hakkýmýzda hayýrlýsý olsun.. þimdilik nazar deðmesin arsamýza..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bir gün taban görünce de sakin þoka girmeyin her gidiþin bir de dönüþü vardýr unutmayýn temkinli olmakta fayda var.
Amacým korkutmak deðil. Temkinli olmak.
Bugün bank of tek alýcý 31bin lot þimdilik hayýrdýr kimdir bu bank of...bilen varmý haber mi var.
214.40 üzeri güzel..bunun üzerinde de 234.34 desteði var..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yýllardýr çok tavan da gördüm çok taban da ama hiçbir hareket arsanýn gerçek deðerini deðiþtirmedi.. arsaya meteor düþmezse, belediye yeþil alana çevirmezse yýllardýr çýkmayan imarýmýzý, bence bir sorun yok… kýsa vadeli düþünenlere dikkat etmeli yine de sonuçta speklerin cirit attýðý bir tahta..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri