Yarısı oldu bende. Diğer parti için gelirse aşağı alırım ama vatan savunmasında[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarısı oldu bende. Diğer parti için gelirse aşağı alırım ama vatan savunmasında[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
listelerin askıya çıkması sonrasında yapılacak itirazlar olabilir demiştim. bilgi veren paydaşlara teşekkür ederim.
anladığım şu: itiraz olsa bile askıda kalacak bir ay sonrasında yapılan itirazın gelecek bir ay içerisinde red edilmesi yönünde.
beklemeye devam.
Gedikte 150 bin daha var gecen sene Ağustos Aralık arasinda aldığı mallardan kalan. Baskıyı kuracak lot çok. Bize 18. Madde nin encümenden gecme kararı lazım ki piyasa gelsin herkese bu kroşe çaksın. Yoksa o almis bu vermiş bir anlamı yok.
Mandradasutvar sen ne kadar sabırlı çıkacaksın? Bize anlı şanlı spekler geldi hiçbiri dayanamadi. Sen eskiden de mal taşıyor muydun? Tahtayı biliyor musun?
Hiç üzmedi bu tahta beni. 27 lerden beri alır satarım sağolsun hep kazandırdı. Şartlar değişir başka tahta daha uygun gelir çıkarım. Ben korelasyonlara bakarım bu şuna göre pahaliysa çıkarım otekilere girerim. Gönül bağım yok.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen ben zararina satariz ama özdemir uçar asla zararina satip ciktigina inamiyorum..neden mi;
2 sene oncemi gecen seneki mi genel kurulda ne demisti ben profesyonel yatirimciyim demisti...illa buda yakin cevresine pozisyon actirmistir...adam kol bacak kesip cikarsa madara olur...cep to cep bana göre...şuan tahtayida sımsıkı sıkanda taa kendisi...
Bu Uçar niye böyle tahtayı baskılıyor olabilir o zaman.O da eskilerden mal alamayacağını bilir.Alıp yatmış olanların hiçbiri satmaz 4 haneden önce. Eğer birileri adına iş yapmıyorsa Uçar neden baskılasın hisseyi. Adam spek. Bu aşamada bile baskılayan kişinin işin finali ile ilgili tasarımı olmalı. Bu kişi de ya patrondur ya da anlaştığı müteahittir. Spek onlar adına iş yapıyorsa baskılamak anlamlı olabilir. Ya da patron ciddi mal taşıyanlara ulaşmış ve onlarla ortak hareket ediyor olabilir. Unutmayalım bu hisse aslında sadece bir arsadan ibaret. Ve inşaat sektörü bu ülkedeki en ahlaksız ve acımasız sektör. Bizler bu arsadaki istenmeyen asalaklarız oradan bakınca. Bu baskı bana bunları düşündürüyor.
Ha tam 7 yıldır bekliyorum. tek lot almam ve satmam artık. İşin sonunu görecem. Sanırım hissenin gediklilerinin de hissiyatı budur. Bu kadar tren kaçmış. Burada biz hala büyük kayıplarla beklemişiz. Sonuna kadar buradayız. 4 hanelerde ancak düşünmeye başlar eskiler.
Yer İmleri