Yarýsý oldu bende. Diðer parti için gelirse aþaðý alýrým ama vatan savunmasýnda[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýsý oldu bende. Diðer parti için gelirse aþaðý alýrým ama vatan savunmasýnda[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
listelerin askýya çýkmasý sonrasýnda yapýlacak itirazlar olabilir demiþtim. bilgi veren paydaþlara teþekkür ederim.
anladýðým þu: itiraz olsa bile askýda kalacak bir ay sonrasýnda yapýlan itirazýn gelecek bir ay içerisinde red edilmesi yönünde.
beklemeye devam.
Gedikte 150 bin daha var gecen sene Aðustos Aralýk arasinda aldýðý mallardan kalan. Baskýyý kuracak lot çok. Bize 18. Madde nin encümenden gecme kararý lazým ki piyasa gelsin herkese bu kroþe çaksýn. Yoksa o almis bu vermiþ bir anlamý yok.
Mandradasutvar sen ne kadar sabýrlý çýkacaksýn? Bize anlý þanlý spekler geldi hiçbiri dayanamadi. Sen eskiden de mal taþýyor muydun? Tahtayý biliyor musun?
Hiç üzmedi bu tahta beni. 27 lerden beri alýr satarým saðolsun hep kazandýrdý. Þartlar deðiþir baþka tahta daha uygun gelir çýkarým. Ben korelasyonlara bakarým bu þuna göre pahaliysa çýkarým otekilere girerim. Gönül baðým yok.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen ben zararina satariz ama özdemir uçar asla zararina satip ciktigina inamiyorum..neden mi;
2 sene oncemi gecen seneki mi genel kurulda ne demisti ben profesyonel yatirimciyim demisti...illa buda yakin cevresine pozisyon actirmistir...adam kol bacak kesip cikarsa madara olur...cep to cep bana göre...þuan tahtayida sýmsýký sýkanda taa kendisi...
Bu Uçar niye böyle tahtayý baskýlýyor olabilir o zaman.O da eskilerden mal alamayacaðýný bilir.Alýp yatmýþ olanlarýn hiçbiri satmaz 4 haneden önce. Eðer birileri adýna iþ yapmýyorsa Uçar neden baskýlasýn hisseyi. Adam spek. Bu aþamada bile baskýlayan kiþinin iþin finali ile ilgili tasarýmý olmalý. Bu kiþi de ya patrondur ya da anlaþtýðý müteahittir. Spek onlar adýna iþ yapýyorsa baskýlamak anlamlý olabilir. Ya da patron ciddi mal taþýyanlara ulaþmýþ ve onlarla ortak hareket ediyor olabilir. Unutmayalým bu hisse aslýnda sadece bir arsadan ibaret. Ve inþaat sektörü bu ülkedeki en ahlaksýz ve acýmasýz sektör. Bizler bu arsadaki istenmeyen asalaklarýz oradan bakýnca. Bu baský bana bunlarý düþündürüyor.
Ha tam 7 yýldýr bekliyorum. tek lot almam ve satmam artýk. Ýþin sonunu görecem. Sanýrým hissenin gediklilerinin de hissiyatý budur. Bu kadar tren kaçmýþ. Burada biz hala büyük kayýplarla beklemiþiz. Sonuna kadar buradayýz. 4 hanelerde ancak düþünmeye baþlar eskiler.
Yer Ýmleri