Eczacılar da ekside bugün, kötü bir haber mi var acaba, önden mal boşaltıyor birileri
Eczacılar da ekside bugün, kötü bir haber mi var acaba, önden mal boşaltıyor birileri
Çok net bir şekilde borsamız da malı toplanan gidiyor, malı toplayamadıkları borsanın en düşük lotu olan hisselerden birisi olan turgg gibi kimsenin doğru düzgün adını bile bilmediği hisse geçen yıl 360 tl yi görmüş bu enflasyonda debelenip duruyor hala.
Ecz yatırım 40 tl lerden kalktı geldi 300 lere , migros 30- 40 tl idi 400 lere gitti bu sürede. çok uğraşmalarına rağmen bu hisse de mal vermiyor belli ki ky. Ancak basiretsiz spek de bunu bir türlü anlamıyor kendisi de bataklığa gömülür gibi gömüldü gitti. Belli ki buraya gelen ky değer yatırımcısı, borsa oyuncusu değil. Bunu anladığı zaman belki debelenmeyi bırakırlar.
Bu arada 18. madde falan geçtim enflasyonu dahi fiyatlamadı yıllardır.
Bu kadar lot ortaya çıktı kaç aydır ilk defa.. tavan yapsalar şaşırmam
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2023 yılı getirisi % -5 taban olsa ne yazar zaten ölmüş hisse herkes 5 e 10 a katlamış hissesini düşüyor. Bu getirisi olmayınca götürüsü de olmuyor.)
kredili işleme kapatacaklar ona uğraşıyorlar gibi..dün yuzde 9 yap bugun yuzde 10 düşür..akşama haber düşer kredili işleme kapatilir
vay bee ne hisseymiş...adamlar resmen 40 takla atiyorlar...sayin tahtaci biz kazanmadiysak sen hepten kazanamadin..basiretsizligini bize yükleme...tahtayi tutmaya calisirsan altina edersin...secim ayı mart ayina kadar bekleriz sorun degil..düşür 300 altina belki o fiyatlardan korkar satariz.. ha dikkat et oralardanda mal kaptirma sakin
Çok güzel bir ralli ortamını kaçırdık. Yapacak birşey yok yazık oldu
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu iş yerel seçimlerden önce bitmeli. buradaki rantı ve avantayı hiçkimse bırakmak istemez, hele ki belediye akp ye geçecekken.
bunu neye dayanarak söylüyorum: iyi parti aday çıkaracağını söyledi, vazgeçmezler ise ist belediyesi akp' ye hayırlı olsun.
bu sebeple kendime koyduğum deadline yılbaşıdır. bu vakte kadar kap beklerim. kalmış ikibuçuk ay. korkup kaçacak değiliz.
Yer İmleri