Bu aralar ne niye oluyor anlamak güç. Dünya piyasalarý çalkalanýyor. 1 lot ve kesici. Bir güç bizi koruyor mu acaba? 1 ay kapasalar bizim tahtayý ben razýyým.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu aralar ne niye oluyor anlamak güç. Dünya piyasalarý çalkalanýyor. 1 lot ve kesici. Bir güç bizi koruyor mu acaba? 1 ay kapasalar bizim tahtayý ben razýyým.
Ýmarla ilgili somut geliþmeler maalesef piyasanýn en kötü dönemine denk geldi. Yatýrýmcýsýnýn imtihaný devam ediyor. Yine de çok geri saracaklarýna ihtimal vermiyorum.
Daha yeni bürütten çýktý amaç ney yinemi bürüt sürekli devre kesiyor yeter yaw kapatýn kaðýdý 1 2 hafta iþlem görmesin razýyýz bu ne ya stres stres 53 lerden 36 ya walla helal.
belediyenin bu ortamda çalýþtýðýný görmek güzel.. ben odaklarýnýn CoVid19 olacaðýný ve diðer iþlerin yavaþlayacaðýný öngörüyordum.
Neredeyse bütün kaðýtlar taban yedi. Kredili mal tutanlarýn vay haline...
TABANDA 6142 lot satýþ var. Herþeyden vazgeçmiþ bazý kurumlar. Teminat tamamlamaya uðraþýyorlar herhalde. Durum iyi deðil. Yüzümüz biraz gülüyor ertesine piþman ediyorlar. Ýnþallah bu durum toplar.
Yaw 7 sene beklersen corona da gelir efes de gelir tuborg da gelir biraz daha bekle gorchira gelir sonra alyenler gelir..allah senin kadar bekleten kaðýdýn biyn belaynsýný verysin..
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri