Alnus yatýrým bariz karþýlýklý iþlem yapýyor, dün de vardý bugünde ayný þekilde, kendi yazýp alýyor
Dünkü ilanýn tam fotosunu çeken var mý? Ben sadece harita fotosunu ve açýklamayý çekmiþim. Þikayet edelim
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
teþekkürler
Bu ilan iþi bir komplo mu, yoksa patronun acemice bir hatasý mý? Bunlar tartýþýlabilir. Þikayet de edilebilir. Lakin karalar baðlamaya gerek yok. Sonuçta imar çýkýyor ve yýllar süren beklenti gerçekleþiyor. Biz buraya odaklanalým. Tabi ki, zarara uðrayan þikayet etsin. Ama moral bozacak bir durum yok.
Zararýn illaki maddi olmasý þart deðil dostlarým, manevi zarar denen bir þey de var. Bence tüm yatýrýmcýlar en azýndan bu tür oyunlarýn içerisine rahatlýkla girebileceðini düþünen þu emlak þirketinin lisansýnýn elinden alýnmasý için üzerine düþeni yapmalýlar. Ýþin tarafý deðilim, yoksa þimdiye kadar SPK, CÝMER ne varsa göndermiþtim. Sonuçta þikayete baðlý bir suç ve hisseye sahip olmak suretiyle bir þekilde iþlenen suçla illiyet baðý olmasý gerekli, o da bende yok maalesef. Kimse bana ne dememeli, zaten böyle böyle bu hale getirdik memleketi. Sonra nerde bu devlet nerde bu spk diye zýrlamayalým.
Yer Ýmleri