Þimdi, mal sahibi olarak, tadilat benim iþime yarayacaksa (beklentimiz odur) niye beklemeyeyim ki ?
Hayýrlý cumalar, hayýrlý kazançlar...
Þimdi, mal sahibi olarak, tadilat benim iþime yarayacaksa (beklentimiz odur) niye beklemeyeyim ki ?
Hayýrlý cumalar, hayýrlý kazançlar...
Son düzenleme : ugusek; 10-07-2020 saat: 23:11.
Tadilat dediðin kat artýþý olabilir, bitiþik nizam olabilir, olabilir oðlu olabilir. Ama ben herhangi bir olumsuzluk göremedim. Totalde baktigimizda konut sektörü iyiye doðru gidiyor satýþlar arttý, çimentolar uçtu bunlarýn yaptýðý aþaðýdan mal toplamak baþka da hiçbir açýklamasý olamaz. Bunlar sadece aðacý çok sert silkelediler; düþen düþtü daha da silkelerler mi pazartesi göreceðiz ama tutup daha da silkelerlerse borsadaki bu iyimser havayý bir daha bulamayabilirler ve ellerinde patlar. YTD.
eczacýbaþý grubu 2018 yýlýnda 3 büyük inþaat þirketiyle anlaþma imzaladý buradaki 318 dönüm arazisiyle ilgili, turgg nin de kapýsýný çalan inþaat þirketleri mutlaka olmuþtur, arazi çok kupon bir arazi, m2 15 bin tl civarý rayiç olur diyen arkadaþlar var sektörden, bir de üstüne proje geldi mi, hasýlat paylaþýmý yöntemiyle þirketin kasasýna 800 milyon civarý cash girebilir, birileri bunu bizden daha iyi hesaplýyordur herhalde...
Baþkan bile manipule etti hisseyi çok doðru tespit. Arkadaþlar çok büyük paralar dönüyor görmüyormusunuz 2-3 haftada %50 kar ettiler. Kim baþka nerede nasýl kazanabilir bu paralarý. Siz sanýyormusunuz ki mecliste gündeme alanlar görüþülüp görüþülmeyeceðini bilmiyor? Adamlar 3/4 aydan beri yatýyorlardý millet hesap sorar aylardan beri ne yaptýnýz diye,bunlarda hazýr olmayan iþleri gündeme aldýlar sonra baþkan sanki onaylanacak gibi yorum yaptý ve sonuç? süper bir para kazandý birileri
Ha þu var bu saatten sonra bekleyen her türlü kazanacak ama bunlarý görünce insan tiksiniyor.
Bol kazançlar dilerim
Yer Ýmleri