Merhaba Paydaþlar
Ben bu yorumu çok mantýklý buluyor ve bu sebeple halen kaðýtta bekliyorum. Kaðýt ederini buldumu? Bence hayýr. Fakat yýllardýr oynanan oyun çok mide bulandýrdý. Þahsi düþüncem patronun elinde yeteri kadar nakit MUTLU satýþýndan dolayý var. Ýstedigi kadar mal toplayabildiyse bu saatten sonra kalan icinde 2-3 kat ederine kalanlarý almaktan cekinmeyebilir. Telegram grubunda gördüðüm kadarýyla bir çok ky kaðýda girmis durumda. Yeni girenlerde bizim gibi uzun zamandýr beklemiyorlar. Onlarda sabýr þimdilik çok. Bu sebeple dahada aþaðý çekerek toplama düþüncesine girerse daha çok mal kaybedecek ve yerine koymak uzun zaman alacaktýr. Bu saatten sonrada patronun hiçbir ticareti faaliyeti olmayan bir þirket için yönetim kurulunu toplamak, ofis kirasi ödemek, eleman çalýþtýrmak, her bilanço döneminde bilanço hazirlatmak, arsa degerlemesi yaptýrmak, spk ya her defasýnda bildirim yapmak vb. Ýþler için vakit ve para harcayacagini düþünmüyorum. (Bu parayý kaðýdý istenilen fiyata çýkarmaya harcasa zaten istediðini alýr). Ayni zamanda imar çýktýktan sonrada yýllardýr olduðu gibi hiçbir ticari faaliyet yapmamasina da bence spk müsaade etmeyecektir (Kaðýt borsaya girdiðinden beri bu mazarete sýðýnaraktan hiçbir þey yapmýyor). Yakýn zamanda da gördüðünüz üzere burada yýllardýr yatýrýmcý olarak bekleyen birçok arkadaþ bu fiyatlarin bile aþaðýsýndan birer birer hisse ile vedalaþtý. Bundan sonrada bizim gibi uzun zamandýr bekleyen veya yeni giren ky daki kalan mallarý almak için bir miktar (patron icin fazla bir meblað degil) fedakarlik yapmak durumundadýr. Aksi halde süreç gereginden fazla uzayacak ve kendiside maðdur olacaktýr. Kisisel olarak fiyatlari bir miktar daha yukarý sürmesi bendeki mallarý almaya yetecektir. Aksi halde nasýl bu kadar beklediysek yeni yatirimcilarimizla birlikte bekmeye de devam ederiz. Her zaman ölücü olmamak lazim. Bazen kesenin aðzýný açmak da iyidir

kalýn saðlýcakla.
Ben kendi çapýmda küçük bir yatýrýmcýyým. Yazdýklarým beni baðlar. Dikkate almayýn.
SM-G965F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri