Ben sadece temkinli olmakta fayda var dedim.
Bank of 31bin lottan 17 bin lota düþtü seans ici hareketlerde .
Ben sadece temkinli olmakta fayda var dedim.
Bank of 31bin lottan 17 bin lota düþtü seans ici hareketlerde .
2021 faaliyet yýlýna ait Faaliyet Raporu kabul edildi.
2. 2022 Yýlý için Baðýmsýz denetim kuruluþu olarak GÜRELÝ YEMÝNLÝ MALÝ MÜÞAVÝRLÝK VE BAÐIMSIZ DENETÝM HÝZMETLERÝ A.Þ.'nin seçimi onaylandý.
3. 2021 faaliyet yýlýna iliþkin finansal tablolar onaylandý.
4. Yönetim Kurulu üyeleri Þirketin 2021 yýlý çalýþmalarý, iþ ve iþlemlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edildiler.
5. Yönetim Kurulu'nun kar daðýtýmý yapýlmamasý hususundaki teklifi kabul edildi.
6. Bir yýl süre görev yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri ile Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üye seçimi yapýldý.
7. Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396.maddeleri kapsamýnda izin verildi.
8. Þirketin 2021 yýlýnda baðýþ yapmadýðý ile ilgili Genel Kurula bilgi verildi.
9. Þirket tarafýndan üçüncü kiþiler lehine verilen teminat, rehin veya ipotek bulunmadýðý veya elde edilen gelir veya menfaatlar olmadýðý hakkýnda Genel Kurula bilgi verildi.
Brüt takas gelirmi acaip volatilite var.
Allah sabýr versin tepeden atlayýp yakalananlara spek kitledi yine inletmeden býrakmaz.
Dibi tepesi kabaca 37tl marja bak.
[emoji26][emoji22][emoji3525]Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamaný geldi iþlemler duruldu alan aldi satan sattý herhalde.
Hisse baþý 50 tl kar beklentisi olduðunu iddia eden biri için yukarý sürme zamaný gelmiþ olmalý.
Ortam hiper enflasyon satan her zaman zarar eder ne sattýðý önemli bile deðil sattýðýný asla yerine koyamadýðýmýz günlerden geçiyoruz.
Zamlarýn ardý arkasý kesilmiyor paramýz pul olmuþ durumda.
Allah sonumuzu hayýr etsin memleket hatta dünya stagflasyona girmiþ durumda enflasyon ve durgunluk iç içe...
Geçen sene mevcut fiyatlarda duran ender þeylerden biri hisse senetleri fiyatý artmayan varlýk sýnýfý bist hisse senetleri turgg 30 dolar olan kaðýt dolar bazlý sürünüyor tl bazlý yerinde sayýyor fiyatý artmayan 1 2 1 e 3 gitmiþ durumda .
Spek ise hala mal alma derdinde ama beleþe [emoji16]
Yer Ýmleri