Potlarý buyutsek daha iyi olmazmi sabahtan akþama kadar boþa kürek çekip duruyon. Yaz þöyle bin bin 5bin 5 bin alýþ þatýs
Potlarý buyutsek daha iyi olmazmi sabahtan akþama kadar boþa kürek çekip duruyon. Yaz þöyle bin bin 5bin 5 bin alýþ þatýs
abi satisa yazarsa 5000 besbin sonra ciziyon o lotlari...adamin elindekilerini zararina mi alacaksin...ozdemir abimiz 1 yil olmustur herhalde mali taþýyali o da yaklaþik 40-50 milyon para baglanis bu tahtaya, gitse faize yatirdaydi 1 miyon temiz para alirdi...sen simdi ozdemir abimize zararina malini sat diyon
Yok bende para bitti ihtiyarlarda endeks kaðýtlarýna gömüldüler heyecan arýyorlar bu yaþtan sonra para ile iþimiz yok bize heyecan lazým dediler.
Memleket en sonunda herkesi kumarbaz yaptý helal olsun.
Bende diyordum hep beraber bir hafta sonu kýbrýs yaparýz adamlar oynar bizde etrafta geziniziniz biraz gunesleniriz ama nafile.
Bizim ehtiyar heyeti bile bungi jumping mi ne ise onun bist versiyonuna baþlamýþlar.
Godot'yu beklemeye devam.
Turgg 202
15 Eylül 2022
11.33
Tilkiye sormuþlar tavuk kebabi yer misin?
Adamý güldürmeyin demiþ.
Bizim burda irademiz, düþüncemiz önemli.
Kenetlenme zamaný.Daha önce dediðim gibi olayýn psikolojik boyutu var.Biraz acýlý oldu ama.
O süreç bitti.
Þimdi duyarsizlasma dönemi.
Sonra güzellikler , yeþillikler.
Müsterih olun.
Bunlarýn ruhunu çok iyi bilirim.
Aileden biri bu karanlýk planlarýni bozacaktýr.
Hissikablevukuu
ozdemir abi ýsrarla zararda oturmayi tercih ediyor...bende yanina baðdaþ kurdum birlikte zararýn üstünde oturuyoruz..benim zarar kucuk ama ozdemir abimizin zarari dusunmek bile istemiyorum.
sal 200 un altina ozdemir abi yak gemileri belki, bekledigin mal 200 altinda gelir..millet salak yaa sana malini zararina satar...senin yapman gereken tek sey sende zararina satacanki baskasida sana zararina satacak.
bak millet bankalarda parayi katladi ona gore..bankadan cikan kuccuk yatirimcilarin bi kismi buraya kacarsa bide onlarla ugrasacan..gerci sende biliyorsundur da ben bi hatirlatayim dedim
Yer Ýmleri