Üç hafta önce deðerleme raporu için verdik sonucu bekliyoruz demiþlerdi. Geçen sene 3 Ocak’ta gelmiþti. Neyi bekliyorlardýr acaba??
Üç hafta önce deðerleme raporu için verdik sonucu bekliyoruz demiþlerdi. Geçen sene 3 Ocak’ta gelmiþti. Neyi bekliyorlardýr acaba??
Þirket sahipleri ihtiyar heyeti gibi. Ortalama 80 yaþýndalar. Sanýrým þirkette iþler o yüzden çok aðýr ilerliyor. Þirketin sermaye tavanýnýn 2022 bitmeden düzenlenmesi gerekiyordu, o bile yapýlmadý. Belediyenin ve þirketin aðýr tavýrlarý süreci uzattýkça uzatýyor. Deðerleme yine tarla statüsünde yapýlacak ve 18 uygulamasý onayýndan sonra tekrar deðerleme yapýlmasýný bekleyeceðiz. Vallaha çok yorulduk beklemekten çook. Bu sabrý vaktiyle endeks kaðýtlarýnda gösterseydim ihya olmuþtum. Tahtacý eðer þirket sahiplerinden baðýmsýz biriyse, onun da eli kolu baðlý, satsa satamýyor, alsa satýcý yok.
Ucan kaçan spek bak alýrým malý sonra darilmaca kizmaca aglamaca olmasýn.
Hýmmm bas bakalým hakikaten sýkýlan patlayan hesap varmi bakalým sen iþini bilirsin sana müsade simdilik...
Patron sende artýk yolla iyi bir haber bak arkandan hayýr duasý edecek yatýrýmcý bulamayacaksýn ne yapacak sin bu kadar parayý biraz paylaþ yeter artýk.
satan kimse yok ançak yukarý çýkarýrsa belki alýr herkes bir hedef koymuþ aþagýya çekse bile kinse satmýyor kendi düþünsün ben var 100 lot onda var binlik lotlar . gedik 249 ortalama ile aldýklarýný ne yapacak bakalým
Eðer aþaðý basan uçan yada baþka bir spek ise elimi sürmeyeceðim iyi yapýyor yok patron basýyorsa zaten yapacak bir þey yok.
Almýyorum rahat bas bütün yatýrýmcýlar ayaklanmadan sirketin mantýðý deðiþmeyecek allahtan faliyeti olmayan arazisi olan bir yere uzun vadeli yatýrým yapmýþým.
Fiyat dalgalanmasindan etkilenmeyecegim bir yer bu kadar volatil olmuþsa gerisi boþ.
Tamam süreç devam ediyor eyvallah ama bu kadar da sirketin ona yatýrým yapan yatýrýmcýlarýn onuru gururu ahlakýyla oynanmasý çok yazýk.
Hele bu duruma müdahale etmeyen kenardan izleyen þirket yönetimi ise tam rezalett.
Tepe dip 1 lot 100 tl 10 lot 1000 100 lot 10.000 1000 lot 100.000 tl oynuyor ve daha dolar zirvesine gidememiþ memlekette tarla arazi fiyatlarý arþa çýkmýþken bu zulmu yatýrýmcýya yapanlar yatacak yeriniz yok.
Allah hepinizi bildiði gibi yapsýn.
Insanlarýn psikolojilerini bozanlar ve yatýrýmcýlarýn üzerinden para kazanmak isteyen asalaklar allah af etse kul affetmez sizleri.
Yer Ýmleri