Bu o kadar da boþ kaðýt deðil canim. Hiç te merak etmedim eski tkuru sanýrým. Buraya okullu kardeþler veya galip gelsin kardeþim. Hatta eskiden bir Varyo vardý efsane. Kimse onun speði o gelsin. Hareket olsun. Ya batirirlar ya çýkarýrlar. Boþ beleþ telegram gruplarý ile gelmesinler parasýyla becerisiyle gelsinler. Müzmin kabýz oldu kaðýt. Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inanin tahtacida bizlere sinir olmustur..ne yaptiysa bizleri dokemedi aksine bizlere habire mal kaptirdi..tahtaci sinirinden kendini yiyordur..tahtacinin bile aç ý bize denk geldi...
Lafým büyük oyunculara deðil sermayesi az olan paydaþlara sakin malýnýzý bu son duzlukte kaptýrmayýn son piþmanlýk fayda vermez.
Sn mandýracý toplamaya devam ediyor iþin ilginci ona mal verenlerin bir kýsmý da mallarý geri almaya baþlamýþ.
Sn uçara gelince takasýnda mal sayisi azalmýþ gibi geldi bana eski kuvveti yok.
Son mallarý da toplasýnlar bakalým sýkýlan satsýn inanmayan satsýn.
Eski bir dostum gözünü dikti tahtaya haberiniz olsun sonra ne oldu demeyin bakarsýnýz alacaðý tutar.
Benden uyarmasi sonra baðrýþmayýn.
Bende para yok olsa bende desteklerdim.
Sn mandýracý az çok tahmin eder gibi geliyor...
Teknik ve temel hatta takasa göre artýk zirve denemesi yapmasý lazým.368 çok kolay bir hedef bu arada bir kaç dakikalýk bir iþlem...
Önemli bir not eski dost gelirse anlarsýnýz hikayeden alýþ olmaz babalar gibi alýþlarý gördüðünüz zaman tamam dersiniz gerisi çakma feyk hareketlerdir . Boþuna etkilenmeyen heyecan yapmayýn açýða falan da almayýn elinizde patlar kýsa vadede.
Hiç bana bakmayýn uzaktan yakýndan ilgisi yok. Tamamen tesadüf hareketler.
Alanda satanda deðilim deðiliz...
300 e kadar bin alýþ yaptim hemen tavsanladi. 300 e alým da bekliyor 2 bine yakýn ona da versin. Saçmasapan oldu tahta.
Trade edelim diye giriyoruz hemen avlamaya çalýþýyorlar. Onbinde bitirecektim alisimi inada döndürdüler.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri