Biraz da yasin etkisi ile pozitif lineer getiri bana kafi gelir dostum
Originally Posted by admustafa
Cds'ler iin 150 seviyeleri normal zamanlarn seviyeleri deniyor. 150'ye geldikten sonra artik dviz hareketlerinden kazan salayacak eer ters bir durum sz konusu olmazsa. Mevduat faizlerinin geldii durumu dnrsek PPF'lere alternatif olacaktr bence TCD ve EID performans beklememek lazm bu fonlardan
Macera gibi geldi bana, +3 valor sonunda para hesaba gecmiyormu,bosta kalmayi anlamadim
Originally Posted by myfinans
Birde bu fonlar al deyince alnmyor sat diyince satlmyor.Sattktan sonra da para hesabnza girinceye kadar 3 gn bo bo yatyor.
Bunlar da unutmamak lazm.
Sabah dolar al len kar edip sat gibi deil bunlar.
T+3 te elbette hesaba geciyor ama saat 14.30 oldugu icin o anda yeni fon talep etsen de o gun kayip olmus ileri tarih emre gecmis olunuyor bir de bazilarimiz icin uc gun sure uzun olarak ad edilmektedir....
Saygilarimla
Originally Posted by dell14
Macera gibi geldi bana, +3 valor sonunda para hesaba gecmiyormu,bosta kalmayi anlamadim
Birde bu fonlar al deyince alnmyor sat diyince satlmyor.Sattktan sonra da para hesabnza girinceye kadar 3 gn bo bo yatyor.
Bunlar da unutmamak lazm.
Sabah dolar al len kar edip sat gibi deil bunlar.
Sabah al akam sat yapp srekli kazan elde etmek kolay deil 3 gn uzun bir valr fakat 3 gn valrl fonlarda bir hafta sonra satmak iin almyoruz
Yer mleri