Bugn de krmz, hay byle ie var ya
Bugn de krmz, hay byle ie var ya
Dolar bu sefer 5.98i kracak gibi, artik 6larda taklacak sanrm
para huzur vermiyor insana. sadece yaam daha bir yaanabilir hale getiriyor.
"baki kalan bu kubbede ho bir seda imi"
Aynen ben virs haberlerini ilk attmda oda neymi diye glp geenleri yoruma davet ediyoruz.
Yada 117 uzun vadeli grebiliriz diyince tersi eyleri syleyenleri bekliyoruz.
Geen yazmtm bu sz tekrar edeyim
Piyasa param var ama salm yok ne edeyim havasnda zaten bizim borsa da sat iin yer aryordu frsat buldu.
Tpf iinde %8 kadar tcd+tkf fonu var bu fonlar art yazarsa tpfde art yazyor, eksi yazarlarsa eksi yazyor ya da sfra yakn bitiriyor gn, ben geen hafta bu sebepten sattm tpfyi bu fonlar olmasa tutmaya devam ederdim, imdilik Te3 fonuna getim. rnein bugn tcd ve tkf ortalama %3 eksi getirmiler toplamda bu da yarnki tpf fiyatna yaklak -0.10 yansyacak demektir. Borsann 105 bin civarlarna gelmesi durumunda hisse youn fonlara geeceim onun haricinde deiken veya ppf fonlarnda hisse arl az fonlarda devam. SM-G955F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Prtfylerde deiiklie balamann zaman geldi,
GPG de geirilen defansif periyodu bitirip, oyunu konrataa evirmeye balayacam.
ufak yzdelerle alm zaman,
TCD bugnden itibaren daha bir ekici hale gelmeye balad,
masaya daha yeni oturuyoruz...masadan kalkanlar umarm karlarn realize edip karlar.
Bozulma bir mddet daha devam edecee benziyor, 115k civar test edilebilir bu sebeple bugn lene kadar takip edip, %5 -%10 mertebesinde almlara balamay dnyorum.
Not: bist-100 122k direncini krp 125k lar civarnda kapanlar yapmaya balaynca tekrar defansa dneceim.Defans oyuncum ise imdilik GPG gibi grnyor.
Yer mleri