Originally Posted by burak1987 Gnlk deiim ksmnda %-6 yazyor[emoji848] Sent from my iPhone using Tapatalk DARDL u an gncel 6,30 TL deiim % +5,70 Yakn izleme pazarnda olduu iin canl seans olmuyor onda. Teorik elemesi de 6,55 tavanda mesela imdi.
Originally Posted by practer DARDL u an gncel 6,30 TL deiim % +5,70 Yakn izleme pazarnda olduu iin canl seans olmuyor onda. Teorik elemesi de 6,55 tavanda mesela imdi. Sizin listede nasl hesaplyor Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Sizin listede nasl hesaplyor Sent from my iPhone using Tapatalk TCD gecikmeli % 1,09 benim listede. Ben el ile manuel girdim 6,30 DARDL deerini .
Originally Posted by practer TCD gecikmeli % 1,09 benim listede. Ben el ile manuel girdim 6,30 DARDL deerini . Tamam o zaman[emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Tamam o zaman[emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk Saat 17:55 e kadar teorik fiyat deimezse DARDL % 9,90 deer art ile 6,55 den kapanacak. Bir miktar daha pozitif etki edebilir.
Originally Posted by practer Saat 17:55 e kadar teorik fiyat deimezse DARDL % 9,90 deer art ile 6,55 den kapanacak. Bir miktar daha pozitif etki edebilir. nallah. tte de gzel kapatrsa sper olur Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by NewsTR Ben dn verdim sat emiri, tte aldm biraz hakkmzda hayrls. Zarar ok galiba, gemi olsun. En tepeden almak iyi olmam. Umarm dier arkadalar da almad.
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Originally Posted by jmk99 Zarar ok galiba. En tepeden almak iyi olmam. Umarm dier arkadalar da almad. Tte epey dt zaten. Yzde 10 felan galiba Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Rules
Yer mleri