Originally Posted by admustafa Bakalm bugnde ilave ettim biraz, ne yapaca belli olmuyor pek Bende dn biraz tcd sattm. Kademeli olarak kurtulacam tcd den Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by admustafa Petrol fonuna dn ykl girseydim iyiymi %2 artda u an onada yaryor bu haberler Dun benimde elim 3 defa gitti geldi. Cesaret edemedim yuklu girmeye daha fazla dusecektir diye
Originally Posted by burak1987 Bende dn biraz tcd sattm. Kademeli olarak kurtulacam tcd den Sent from my iPhone using Tapatalk TTE ve MAC'la m devam edeceksiniz
Yatrm Tavsiyesi Deildir
Originally Posted by admustafa Petrol fonuna dn ykl girseydim iyiymi %2 artda u an onada yaryor bu haberler dn sabah ben de bir miktar al girmitim ama %2 yksekten alm olmuyor muyuz o zaman?
Originally Posted by admustafa TTE ve MAC'la m devam edeceksiniz Ksa vadede yle. Tte iin parmam tetikte[emoji28] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Black Mirror Dun benimde elim 3 defa gitti geldi. Cesaret edemedim yuklu girmeye daha fazla dusecektir diye imdi %3 art oldu Ben de ne kadar alsam ksmna karar veremememitim zarar etmedik imdilik ona sevinelim
Aln satn keyfinize bakn dostlar😊
Originally Posted by ersunan dn sabah ben de bir miktar al girmitim ama %2 yksekten alm olmuyor muyuz o zaman? Hayr dn sabahtan giri yaptysanz bugnn fiyatndan alm olursunuz. Dnk hareketiyle -0.67% yapm gzkyor fon. https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AES
Forum Rules
Yer mleri