TCD iin ben yarn lene kadar takip edip sonra karar vermeyi dnyorum. Bir noktadan sonra endeksteki ykseli farkl evrilmeye yaklat....119k dan balayan trend yataya veya kar realizasyonuna dnebilir, dolaysyla TCD de yol atallanabilir, ya satp yeni pozisyon alacaz yada sabrla bekleyip biraz daha deerlenmesini bekleyeceiz.
nceki gn sattm Te3 fonunu 9 gnlk ksa bir birlikteliimiz oldu ons pozisyonlar al ynnde Te3n o yzden gn iinde defalarca fiyat deiiyor, ons artar beklentisi olan iin tutulabilir sanki ama ons sanki primli baya bu adan ben ktm, aslnda tmyle aes petrol fonu alacaktm ama elim gitmedi dattm paray fonlara Te3 yerine opb aldm diyebilirim.SM-G955F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
TCD ye lene kadar sat girersem, cuma kapan fiyatndan kp haftasonu olabilecek negatif riskleri yeni haftaya tamam olacam diye dnyorum.
Brent petrol rusyanin uretim kisintisina direnmesiyle dusmeye basladi tekrar. Rusya , petrol uretim kisintisina ne kadar daha direnebilir acaba ?
Mevduattan kan ve Fonlarda deerlendirilen miktar artt iin devlet bu frsat karmayp stopaj %15 'e ykseltir mi acaba? Ne dersiniz?
Yer mleri