geen hafta yabanclar 313M usd lik hisse senedi satmlar![]()
geen hafta yabanclar 313M usd lik hisse senedi satmlar![]()
Buray takip edebilirsiniz
https://twitter.com/halistarba/statu...791624710?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahu da eurobond yok onun icin faiz yukselmesinden etkilenmedi
Krc ve.osd de eurobond var
Osd toplar ama krc cok oynak
Bugun bende krc satis verecem
Ahu osd devam.
ASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
evet stat, sa solu belli deil, ekmeye de gerek yok
KRC de yle, bir gn nce 0 getiri, ertesi gn 0,02 getiri, normalde fon yneticisinin yapt aklamaya gre 0 getirdii gnn ertesi gn normal performansndan bir tk daha iyi getirmesi gerekirdi, sabah bir baktm 0,02.
yice samalamaya balad piyasa. Hani at izi it izine kart derler ya bizim piyasa da ansa dnd tamamen. Bir yerlerde suni baz iler dnyor ama bakalm ne olacak halimiz.
Portfy byk olunca insan temkinli gitmak istiyor ama, yukarda belittiiniz fonlar maalesef hi bir ey getirmiyor. Benim de portfy sizinki kadar olmasa da 500+ civar. Baktm i byle gitmiyor. Hisse fonlara girdim. Tabi ki portfyn % 30 u kadar ile. Getirileri iyi olmasna ramen gtrleri de ok pis oluyor. Yani risk almadan para kazanlmyor. ppf ler mevduatn alt kald.
Bu ikilemi ben de ok yayorum. Lanet olsun diyip risk alarak hisse fonlara gireyim diyorum sonra gdm gdm toplarken bir anda bir fonun tm getiriyi gtrmesinin yaratt huzursuzluu da yaamak istemiyorum. Bar Harekat srasnda borsaya girip 40 bin TL kaybetmi biri olarak ve sonrasndaki muazzam ralliyi de kardan seyretmi biri olarak bu kadar tepeden de insann giresi gelmiyor. Yar yarya PPF, AHU OSD ve biraz da KRC ile yola devam edeceim galiba artk getirdii kadar. EIB'de son gnlerde beni ayakta tutan tek fon olmasna ramen ona da yeni haftada pek gvenemiyorum.
Trkiyede kontroll kur rejimine geiten sonra yerliler en ok altna ynlenmi. Grafikte ayrca hisse senedinede ynelimin artt gzkyor.
https://twitter.com/emeyersson/statu...728086531?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer mleri