Arkadalar EIB'nin ve TE3'n portfyndeki hisseler hangileri bunu nereden grebiliyoruz acaba? Gider ayak bugn bir takip edeyim diyorum
Ocak enflasyonu aklandktan sonra tahvil faizlerinde vade farketmeksizin kk kk artlar balad.Bu ay mb pas geebilir gr arlk kazanyor sanrm.Tahvil arlkl fonlardan da aradmz bulamayacaz bir sre.Ppf harici gvenli getiri konusunda nerisi olan var m?
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
bugn sat girdim bir sre deikenler ve hisse fonlarn seyretmekle yetinirim.Bist30 dndaki hisseler ok pirimlenmis gzkyor endeks 135-140 gitse bile fonlarn performansnn ayn oranda olacan dnmyorum.Pazartesi ev ii var artan nakitle bir sre eurobond arlkl taklacam.
SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Fon Sepeti fonlarnn varlk dalmn, hangi fonlar tuttuunu grebileceimiz bir yer var m.
Orta vadeli yukar ynl krlmn eiindeyiz bana gre..Bu sanc da bu yzden.. Pozisyon bozmak iin bir neden yok benim iin..
Yer mleri