Originally Posted by verytired Sn maydanozcu ard, altnla tahvil fonu arasnda arbitraj yapmay planlyordu. Merak ediyorum, o ne yapt acaba. BES tarafna yneldi en son %100 Altn fonundayd
Originally Posted by burak1987 0,50 alrz Sent from my iPhone using Tapatalk Arti 1 cepte allaha sukur Tabi boyle birakirlarsa
Originally Posted by Webster Grafige gore Kaldirdi geliyor formasyonu basladi... Buradan m.ar formasyonuna doner bu... Ytd Grafik halen al pozisyonunda. En son 3 ocakta sat vermi sonra 9 ocakta al vermi. Sent from my iPhone using Tapatalk
d hzland haber falan m var acaba, iyi gidiyorduk ne gzel.
Originally Posted by ersunan d hzland haber falan m var acaba, iyi gidiyorduk ne gzel. Amerika ald o yzden Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by admustafa BES tarafna yneldi en son %100 Altn fonundayd yle mi, ben bes'i olduunu bilmiyordum, altnda ise hisse fonu yoktur gibi dnyorum, ama o zaten bizzat hisseler le de ilgiliydi teekkrler.
Yarn gl bir art bekliyorum ama 119'un altna derse hereyden karm. Ytd.
Originally Posted by burak1987 Amerika ald o yzden Sent from my iPhone using Tapatalk pek iyi almam oras da, neyse zaten bugn eksi olacamz kesindi.
Forum Rules
Yer mleri