stadm sizin ve tm forumdalarmn kandiliniz mbarek olsun. u an bamzda o kadar ok bela var ki. virs ve bence bizim iin daha da byk risk haline gelen iglib meselesi. ben burada ok iyimser olamyorum nk rusya, srekli olarak suriyeye ar toplar bata olmak zere destek veriyor. amerikayla rusyann suriyede yapt bilek greinde olan bize oluyor. verdiimiz srenin sonuna gelinmesine ramen esed efendi ekilmek bir yana askkerlerimizi ehit etmeyye devam ediyor. oraya kapsaml ekilde girdiimizde eskiden olduu gibi ypg mpg ile deil, u an suriyenin resmi oldusuyla atacaz. resmen olmasa da sanki trkiye ile suriye sava gibi bir hava olacak. kimse mdahale etmese alay gelse ne olur ama durum hi te yle olmuyor ve bu karklkta fonlarla da olsa borsa yatrmcs olmaya alyoruz. bu durum, ne kadar mantkl onu sorgulamalyz. ben bu noktada unu rendim: gerekirse be bin puan yksekten alrm. ama teknik gstergeler al moduna geince alrm. bundan sonra tcd gibi bir alternatifimiz de olmadna gre bu ilere girerken bir kere deil, bin kere dnmemiz gerekecek gibi geliyor bana. dualarm sizinle. inallah akama gzel bir kapan olur ve herkes mutlu olarak gn kapatr
TCD de,
248 gnde %86,5 kar grnyor, (ubat banda %97 civarndayd.)
Bu sebeple uzun vadeli bakp ,sabrla beklenmesini tavsiye ediyorum,
Bu tr fonlara yeni gireceklere tavsiyem greceli olarak pay deeri dmken girerseniz, uzun vadede daha hzl ve byk kar marjna ulaabilirsiniz.
Yksekten alp 1 yl bekleyenle,
dkken alp 1 yl bekleyen arasnda fark mutlaka olacaktr.
Allah bistinde tcd nin de belasini versin
Dunden daha kotu
Keske dun ciksaymisim
Bir daha asla asla asla
Olaya bak
Birileri thy asels satip diger ufak hisseleri aliyor...birgun sonra onlari satip thy asels aliyor...seytanin aklina gelmez
Yer mleri