Trump, "Tedavi gren 22 hastamz var. Hayatn kaybeden kii 50'li yalarnn sonunda bir kadnd; ABD'de daha fazla Koronavirs vakas grlmesi olas"
Aft ve yay gibi fonlara giri iin beklemek daha doru diye dnyorum ytd
Galiba sordugum sorunun cevabn kimse bilmiyor 🙄
Zor bir sre yaanyor tm dnyada..Bizim ekstra zorluklarmz var..Hi kriz yaamam, hi elale grmemi insanlar naizane uyaryoruz elimizden geldiince..Teknik felan bu durumlarda tamamen rafa kalkar..Pazartesi iin olurmu bilmem ama piyasalar ok krlgan bir hal ald..Benim en yakn grdm tehlike en ufak olumsuzluk halinde 95 k da ki gap dolar..Buda geer ama, tm gstergeler ciddi anlamda bozulduu iin, toparlanma uzun zaman alabilir..
Teekkr ederim. Nitelikli yatrmc ii bana gre avantaj. Yatrmcnn ayana kadar gidip bireysel brifing bile verebiliyorlar. Fon yneticisi ile tanma ve kargam deilmi test edebilme frsatnz da olabiliyor. Tabi burada kargay gznden tanyabilme yeteneiniz varsa ya da karga-kartal ayrm yapabiliyorsanz extra avantaj demek. Vergi ve fon ynetim creti handikaplarnz olsada adamlarn ii bu, sizde belirli bir bedel karl olarak kendi zamannz satn olmu oluyorsunuz. zellikle de zamannz deerliyse.. Yanlm dnyorum bilemiyorum ama kendi adma dncem bu. Sayglar.
Yer mleri