Originally Posted by
hayrani
son zamanlarda borsadan iyice tiksinmeye, irenmeye baladm. cuma gn biraz alm yapaym dedim yapamadm. alan dostlar unutmadan tebrik edeyim. her trl dmenin dnd, spekilasyonlarla nice canlarn yaklp ocaklarn batrld bu sisteme ve enflasyon karsnda paramz sabun gibi eritip bizi bu kurtlar sofrasna iten dzene sonsuz ekilde nefret olsun diyorum. birka yl nce tm paramla altn alm olmay ve borsann b'sini dahi bilmemi olmay o kadar ok isterdim ki. kimi der ki derken alnr ykselirken satlr. kimi de der ki den bak tutulmaz, asl trent ykselie geince alnr. derken sat, ykselirken de al frsat vermeden uar veya ger. duruma gre bir gn zemheri k olur, ertesi gn ise yaz ortas. bu duruma can m dayanr? dayanacaksa da zel bir piskologtan eitim almak gerekir. ayet burada var olacaksak bir antamzda mont, dierinde de ort, o ekilde dolaacaz ve s deiimlerinden etkilenip grip olmamay reneceiz. sanki tek are, azar azar kademe yapp en kt senaryoya da daha nce girdiimiz tutarlardan ok daha fazla kart ile girmek. Allah yardmcmz olsun ama ben bu ii ne olursa olsun sevmiyorum, sevemiyorum, uygun zamanda altn veya ev alabilirsem bir daha asla bu ilerin iinde olmam. Allah'm beni ve kurtulmak isteyen herkesi bu cendereden kurtarsn.
Yer mleri