Originally Posted by burak1987 Tte nasl balad. Bilen varm Sent from my iPhone using Tapatalk 2 ye yaklasti yine 😀😀😀
Ama bu olmaz Bugun enaz arti 2 lazim 2 haftadir zaten kici basi oynadi...
Originally Posted by Webster 2 ye yaklasti yine [emoji3][emoji3][emoji3] Vay be her gn +4 yazyor Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Vay be her gn +4 yazyor Sent from my iPhone using Tapatalk Bunu gun ici hic takip etme Ben tte nin bak abartmiyorum 17.30 da arti 2 den eksiye gectigini gordum yarim saatte Sen kapanisa bak...
Originally Posted by mrfatih TTE sanrm 16 bin para brakt 1 gnde saolsun Allah bereket versin. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Almmydnz Sent from my iPhone using Tapatalk evet stad biraz da TTE diyelim bugnde hava ok gzel teknoloji tarafnda ama sanyorum ok kalamam kumarbaz oldum
Originally Posted by mrfatih evet stad biraz da TTE diyelim bugnde hava ok gzel teknoloji tarafnda ama sanyorum ok kalamam kumarbaz oldum Aynen ok fazla kalmamak lazm Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by diproyal Bu havada ort tebilir. Gelen gideni de aratr. Bu nedenle deiken iyidir... Usutmez O zaman ismin degisken koymasin
Forum Rules
Yer mleri